Tidigt - igen

2008-03-19 | 07:26:12

Jag är vaken och om ett par minuter ska jag gå. Ännu en dags jobb, fast idag hoppas jag vi blir färdiga lite tidigare. Igår var vi inte färdiga förrän vid åtta. Men fotografen var snäll och skjutsade mig hem på sin vespa. Usch, det är inte ens ljust ute än!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjabba!!
Idag tar vi det ganska lugnt här hemma i Sweden....Sune har pluggat lite och jag sitter och smuttar på en "Bloody Mary". Fan...jag gillar inte såna här blandningar.....men Sune insisterade efter att ha gjort en avhandling i (Blodig) Brittisk historia där han ägnade 75 sidor åt Drottning Maria I (Blodiga Maria). Han måste verkligen ha tagit intryck......jag häller ut skiten när han tittar bort nästa gång. Annars är planen för dagen att jag skall förhöra Sune innan han påbörjar sin avhandling i kvantfysik...vi käkar väl lite glass därimellan....men annars tar vi det bara lugnt.
Hoppas allt är bra!!!!
/Ha det!!

2008-03-19 @ 13:37:34
Postat av: Anonym

Tjabba!!
Jag och Sune fixade faktiskt med en runda på stan också. Sune behövde nya badbyxor han har ju blivit lite rund (riktigt fet alltså)det är naturligtvis pga all glass han sätter i sig. Han är sugen på att åka till Barcelona säger han.....misstänker att han chattar med någon därifrån.....upptäckte faktiskt en web adress till en smådjursaffär i Barca på hans dator. Kanske därför han ville ha nya badbyxor.....vi får väl se!!
Sköt om dej!!!
Vi hörs!!!!!

2008-03-19 @ 23:21:28

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0