Faktiskt!

2010-10-31 | 20:19:42

Om mitt andra jag, som är lite mindre latmaskigt, kunde prata förstånd med mig just nu skulle hon säga: "men Sandra, nu har du ju faktiskt inte gjort något vettigt på flera timmar, nu får du faktiskt sätta igång med det där racer-pluggandet innan du blir trött och somnar!"
Då skulle jag svara att jag har ju faktiskt gjort jättemycket bra saker! T.ex har jag diskat - två gånger, lagat middag och kokat te - även det minst två gånger, uppdaterat min facebook-status, hittat roliga videoklipp på youtube, läst i alla fall fyra bloggar (Alicja´s, Hanna´s, Frida´s och såklart Spiderchick´s) och komponerat ihop minst fyra blogg-inlägg! Jätteduktigt ju!
Nä, nu får jag faktiskt skärpa mig.

Nya C-book = grymt snygga bilder och frillor!

2010-10-31 | 18:33:45

Nya C-book är nu ute och den är jag med i! Så här kan det se ut:
I like!

Hattifnatt?

2010-10-31 | 16:16:33

Nu gäller: plugga som en dåre! I morgon har jag en essä som ska vara inne, då ska jag ha sammanfattat 6 böcker och jämfört deras teorier angående globaliseringsprocessen, förutsatt att alla författarna ens tror på en sådan. Först Paris och sedan läger, hur duktiga tror ni att jag varit med pluggeriet? Men först: grönt te i Hattifnatt-mugg!
Rolig länk om Hattifnattar. (För jag har ju inget bättre för mig...)

Helgen i skogen

2010-10-31 | 14:42:25

Jajajajaja, nu tror ni säkert att jag efter alla mina uppdateringar i Paris blivit alldeles blogg-utbränd och inte orkar skriva. Så är inte fallet. Jag har nämligen varit i skogen. Med tretton stycken tio-elvaåringar. Behöver jag säga att det inte finns så många trådlösa nätverk i den skånska skogen? Där har jag passat på att skrika av mig alla aggressioner på bråkiga barn, levt ut min kreativa ådra genom att planera lekar, ceremonier och invigningar, promenerat i skogen, lagat mat på trangiakök, druckit massor av varm choklad och jagat små möss i köket. Eller ja, iaf satt ut en eller annan fälla..
Höstfärger

Laga mat i skogen


Indiangryta


Glada tjejer

Solen tittar fram

Kändisarna på Père-Lachaise

2010-10-27 | 19:33:56

Vilket underbart avslut på min Paris-resa det blev! Kyrkogården var verkligen underbart vacker och vädret visade sig från sin allra bästa sida! Solen sken och fastän det var kallare än kallt hade jag det riktigt skönt under min promenad. Jag tog närmare 300 bilder, men jag antar att det som är mest spännande är "kändisarna" så de får väl komma först då.. So here it goes:
James "Jim" Douglas Morrison
1943-1971
Honoré de Balzac
1799-1850
Edith Piaf
(Édith Giovanna Gassion)
1915-1963
Oscar Wilde
(Oscar Fingal O’Flahertie Wills Wilde)
1854-1900
(Det som ser ut som kladd är tusentals pussmunnar i alla nyanser mellan rosa och rött. Fint.)
Marcel Proust
(Valentin Louis Georges Eugène Marcel Proust)
1871-1922
Molière
(Jean-Baptiste Poquelin)
1622-1673
Frédéric François Chopin
(Eller Fryderyk Franciszek Chopin som hans namn är på hemspråket polska)
1818-1849

Hälsa på Jim Morrison..

2010-10-26 | 10:55:14

Nu ska jag gå och hälsa på Jim Morrison och Edith Piaf på Cimetière du Père-Lachaise och sedan ska jag åka hem. Byebye Paris, bonjour Malmö! Nu ska det bli skönt att komma hem och faktiskt ha någon att umgås med igen. Ensam är stark - i ungefär fyra dagar, sen får det räcka!
Bildlänk ett och två

..sedan Montmartre!

2010-10-25 | 23:34:51

Sedan tog jag metron upp till Montmartre där jag kikade in i några små butiker och satt lite på en bänk nedanför Sacre Coeur och åt frukt och nötter med Paris bästa utsikt som sällskap. Jag gick självklart även in i kyrkan och det visade sig att de hade gudstjänst så jag satte mig ner och tittade en stund. Det var nunnor som pratade och sjöng och det var så fint så fint! Tyvärr fick man inte lov att fotografera där inne, så det gjorde jag inte, men det är nästan lika fint i minnet. Synd bara att man inte kan visa det för någon..
Mitt bästa beslut för dagen var att trotsa mörkret och inte fega ur, bara för att jag var ensam och gatorna läskigt mörka och smala, utan ta mig ner några gator för att se Moulin Rouge. Nu känns min Paris-resa närapå komplett! I morgon ska jag till Cimetière du Père-Lachaise, kyrkogården där storheter som Jim Morrison, Edith Piaf, Chopin, Oscar Wilde, Marcel Proust, Molière och Honore de Balzac alla ligger begravda. Sedan har jag hunnit med (nästan) allt jag planerat!

Först: Louvren!

2010-10-25 | 23:30:47

Idag har jag faktiskt hunnit med insidan av Louvren, där jag orkade så mycket som att ta mig till Mona Lisa och spana lite på den spanska och italienska konsten innan jag tröttnade på att trängas och buffas med såväl småsmå japaner som jättestora skolklasser. Mysigast var vägen dit, jag passade på att hoppa av på metro stationen vid Hotel de Ville och gick längs Seine där de har små bok- och tidningsstånd där de även säljer vykort och tavlor av Paris.
Efter Louvren tänkte jag lite snabbt leta rätt på en Marc Jacobs-butik för att se om de hade jackan inne som jag spanat på. Enligt internet skulle det finnas en i närheten. När jag väl kom dit, efter att ha irrat runt lite i någon typ av ombyggnads-röra, visade det sig att de har egna butiker som säljer märket Marc by Marc Jacobs och de gav mig en vägbeskrivning och sa att det bara skulle ta fem minuter att gå dit. Jag letade nog i en timme eller så och när jag väl hittade den så hade de inte jackan.. Typiskt! Däremot hittade jag faktiskt lite presenter att ta med hem, så helt bortslösad tid var det inte.

Vad mer i Paris?

2010-10-25 | 12:37:25

Vad gjorde jag mer igår? Jo, vid Bastiljen hade de söndagsmarknad där de sålde allt från kött och grönsaker till antika stolar och smycken. Där gick jag runt en stund och köpte clementiner och bananer och försökte mig på att prata franska. Sedan promenerade jag ner till Seine där jag gick och spanade på båtar och broar. Efter min tur inne i Notre Dame kände jag mig lite sugen på något varmt så då köpte jag mig en crêpe med chocolat de la maison som jag smaskade i mig på väg till Hotel de Ville. Sedan träffade jag ju Anniina och vi gick runt i ett par timmar och det vet ni ju redan allt om. Efter att hon tagit metron hemåt gick jag från Place de la Concorde via Champs Elysées upp till den del av gatan där butikerna startar. På vägen hann jag se le Grand Palais och smita in på en konstutställning som jag inte alls vet om jag egentligen fick lov att gå in på utan biljett.. Väl framme vid butikerna började jag känna mig aningen mör, men ville inte riktigt åka hem än, så jag gick in en runda i Disney butiken (så klart..) och tog mig en kik på den gigantiska Virgin store. Där hittade jag de två första säsongerna av "Skins" till specialpris så då kunde jag inte låta bli. Men det var också den enda shopping jag orkade med för sedan var klockan nästan halv tio och det var verkligen dags att bege sig mot hotellet.
På marknaden.

Längs seine.

Glad med en crêpe.


Snubbe med såpbubblor på Place de la Concorde.

Konst.


Grand Palais. Lägg märke till den roliga skuggan..


Ok, I can´t help it. Hur kan man inte älska leksaker?


Min nya finska kompis!

2010-10-25 | 01:00:48

Bredvid mig på en stenbänk vid Hotel de Ville satt en tjej som också såg ut att vara ensam. Vi började prata lite och det visade sig att hon var från Finland och är här som au pair åt en familj som bor i en stad en bit utanför Paris. Hon hade inga vidare planer för eftermiddagen, så jag frågade helt enkelt om hon hade lust att följa med till Louvren. Det ville hon. Så vi promenerade. När vi väl kom dit hade de precis stängt, så vi tog lite bilder utanför i det fina (men kalla) vädret och sedan fortsatte vi gå genom Jardin des Tuilieres mot Place de la Concorde där hon tog metron för vidare transport med tåg hem till familjen. Riktigt trevligt med lite sällskap i ett par timmar och ett väldigt roligt sätt att stifta nya bekantskaper på!
Hotel de Ville
Louvren
Ingång genom en pyramid? Javisst!
Jag och Anniina
I Jardin des Tuilieres
Fotografera..
Solnedgång i Paris

Notre Dame

2010-10-25 | 00:27:13

Ojojoj, idag vet jag inte ens var jag ska starta! Jag hade nog lätt kunnat fylla ut en fyra-fem inlägg.. Så detta får helt enkelt handla om Notre Dame. Jag hann inte med Sacre Coeur idag, så det får bli i morgon när jag samtidigt ska mysa i Montmartre. Innan jag gick in i kyrkan regnade det och var riktigt kallt, men när jag kom ut sken solen så fint och det fortsatte den att göra hela eftermiddagen, vilket syns på bilderna. Blå himmel är verkligen underbart!

Färgexplosion!

2010-10-24 | 12:22:51

Färgexplosion! Like!

Ut och turista!

2010-10-24 | 12:09:37

Idag har jag Notre Dame, Sacre Coeur och Louvren på schemat. Låt oss se hur mycket jag hinner med.. Först: brunch!

..och dagens shopping!

2010-10-23 | 23:35:45

Idag blev det mest fönstershopping, men ett par påsar blev det ändå. Varje gång jag åker utomlands lyckas jag handla på antingen H&M eller Zara - inte speciellt spännande och framförallt finns det ju faktiskt hemma. Fast det är alltid roligt att se hur det ser ut i butiker på olika ställen. Zara ser ju likadant ut överallt tycker jag, men H&M-butiken på Champs-Élysées var verkligen hur stor som helst! Tanken var att jag kanske kunde hitta något som jag sett hemma men som inte finns kvar i min storlek, och det gjorde jag så klart. Ett fint linne fick följa med hem. Känns sjukt lyxigt att gå runt med en så fin liten "designad" påse när man bara slösat 149 kronor.. Kan de inte ha sådana hemma också? Sedan hittade jag en hel liten butik full med Kusmi Tea och där kunde jag bara inte låta bli att gå in. Hade jag fått bestämma hade alla teer haft så fina burkar!

Fina påsar..


Ordentligt med bling, till och med trappan glittrar!

Jättestor Louis Vuitton-butik.

Dagens sight-seeing

2010-10-23 | 22:59:40

Jag känner mig inte alls ensam, jag har det så bra så!
(Det betyder så klart inte att det inte hade varit trevligt med lite sällskap. Bara att jag klarar mig bra utan det också. Jag myser!)

Första bilden av Paris!

2010-10-23 | 14:29:48

...kommer uppifrån! Var inte riktigt snabb nog så fick inte med hela stan, men det här tycker jag kan duga så länge. Jag sov hela vägen på flyget och vaknade inte förrän vi var på väg ner över Paris. Sedan har jag letat mig fram till tåg och metro och lyckades faktiskt hitta hotellet direkt, trots en aningen otydlig karta utan gatunamn. Nu har jag precis installerat mig på mitt pyttelilla hotellrum och så klart var det första jag gjorde att utnyttja deras gratis internetuppkoppling på rummet och uppdatera bloggen och facebook. Ja jag säger då det, den moderna världens teknologi är underbar! Men nu är det nog dags att hitta något att äta, för jag har inte varken druckit eller tuggat i mig något sedan klockan 6 i morse och nu börjar det kännas lite för tomt i magen. A tout alors!

Packad och klar!

2010-10-23 | 01:54:40

Idag: jobb följt av lite bodyscrub på salong följt av mysfika med Sofia, mysmiddag med Marcus och sedan har jag mest packat. Nu är jag redo för Paris, yes sir! För en gångs skull har jag faktiskt lyckats packa lagom lite för en helg. Duktig Sandra! Att jag måste gå upp om ungefär tre och en halv timme är något jag förtränger en liten stund till.. Gonatt!

Visning Studio 1969

2010-10-21 | 22:27:00

Jag måste ju lägga upp en bild från hårvisningarna jag gjort måndag till onsdag, annars kanske ni inte tror på att jag ens var där! Den här är från måndagen och jag skulle inte påstå att det är min snyggaste pose någonsin, men det ÄR faktiskt svårt att se snygg ut från alla vinklar på en gång medan 30 frisörer står och tar kort samtidigt från alla håll.. Haha. Dagens i-landsproblem. Undrar varför de andra ser så uttråkade ut?

Trött liten vin-prinsessa?

2010-10-21 | 20:32:04

Det märks verkligen att jag suttit uppe alldeles för sent på nätterna med plugg den här veckan. Idag hade jag min första lediga dag och det var precis som om kroppen visste att den kunde slappna av, för nu helt plötsligt är jag trött trött trött. Skulle vara hemma hos My klockan elva i förmiddags för att fixa naglarna, men så klart vaknade jag inte förrän kvart över tio.. Hann nästan i tid, blev bara en kvart sen och hon var själv lite försenad så det var nog bara bra. Sedan har jag försökt läsa lite mera globaliseringslitteratur, men mest har jag legat på soffan och latat mig. Skönt! Nu blir det tv-tittande och kanske lite lite plugg. Och så kanske jag ska ta mig ett glas vin för att inviga servetterna som jag fick i present av Sofia igår:

Catfish

2010-10-21 | 15:24:05

Den här filmen bara MÅSTE jag se! Hörde talas om den på "Ellen DeGeneres show" där killarna som filmat och killen som är huvudpersonen i filmen var och berättade om den, och det lät sjukt spännande! Egentligen är väl formatet det jag tycker är mest intressant; två killar börjar helt enkelt filma den tredje eftersom de tycker att det är kul att han kärat ner sig i en tjej han träffat på nätet och historien tar plötsligt en vändning ingen väntat sig. Tänk om de andra grabbarna inte bestämt sig för att filma, vilket jag antar egentligen bara började på skoj, och fått med allt som hände? Hur ofta händer det att man ser en film där allt man ser faktiskt utspelats precis så som man ser det och inte "skådespelats" och tagits om i flera tagningar om och om igen tills scenen sitter perfekt? Att den dessutom behandlar ett väldigt modernt ämne: människor som träffas via nätet och aldrig egentligen ser varandra på riktigt, hur kan man lita på att personer verkligen är de de utger sig för att vara, är spännande i sig. Tycker jag. Jag är mycket nyfiken!

Liten bebbe

2010-10-21 | 01:36:29

I tisdags var jag med Sofia på sjukhuset för då skulle hon äntligen gå på ultraljud och få bilder på sin lilla bebbe!  Spännande! Sofia tycker nog att jag är lite jobbig för jag ställer en massa dumma frågor hela tiden, men frågar man inget får man inget veta.
Här är den lilla filuren som busar runt i hennes mage:
Jag ska bli auntie Sandra!

På en soffa i Paris?

2010-10-20 | 11:44:56

Jag fattar inte hur jag lyckades, men redovisningen är klar och den blev till och med BRA. Ibland imponerar jag till och med på mig själv. Snacka om att andas ut, pju! Det blev dock inte många timmars sömn, varken i natt eller igår natt. Jaja, sova kan jag göra när jag är gammal... eller ledig. Nu ska jag ta tag i boendet på min Paris-resa. Har fortfarande inte bokat hotell. Tänkte eventuellt att jag ska couch-surfa lite. Inte så mycket för att det är billigt som att det kan vara trevligt med lite lokalt sällskap. Alltid kul att ha någon att snacka med och fråga om råd när man är i en ny stad. Spännande!
Bildkälla.

Monstermopsen

2010-10-19 | 23:43:46

Jag har tagit tio minuters brejk för att koka te och uppdatera bloggen. Därför kommer här ett snabbt inlägg:Idag var allrasötaste lilla monster-mopsen Agaton inte i Studion. Han och husse låg hemma och vilade, fråga mig inte varför men det skulle inte förvåna mig om de varit ute på bus. Igår var han dock där och bet i allt han fick tag i; skosnören, sminkpennor, borstar och väskor är roliga att tugga på. Och en och annan flisa rök nog från bordet också.. Det är inte lätt när man är liten. Dock innebar det att jag faktiskt fick lite mer studiero och hann med lite av det jag tänkt mig. Ovanligt många av kvällens gäst-frisörer ville komma fram och klämma och rufsa mig i håret just i kväll, så vi blev kvar lite längre än vanligt. Inte så bra när man har bråttom, men det är ju faktiskt därför jag är där. På vägen hem handlade jag snacks inför nattens pluggmarathon så nu ska jag sätta mig ner med en kopp te och knäckebröd och fortsätta läsa. Wish me luck!

Pluggpluggplugg

2010-10-19 | 14:01:30

Plugga plugga plugga! Idag blir det racer-pluggning hela dagen för som vanligt är jag så klart ute i sista minuten. När ska jag lära mig?!

Med håret på skaft..

2010-10-18 | 21:45:20

Visningen gick bra och nu är jag hemma i soffan igen. Lite trött men har fortfarande massor av plugg som måste göras. Boken jag håller på med just nu, "Den omstridda globaliseringen" (ja ni hör ju själva..), är så seeeg att jag måste koncentrera mig varje sekund för att inte bara läsa orden utan även förstå dem och sätta dem i ett sammanhang. Inte kul om man kommer på efter tio sidor att man inte vet vad man läst.. Kanske dags att sätta igång då, vill helst ha hunnit så mycket som möjligt innan Marcus kommer hem från hockeyn. Jag vill bara att han ska komma hem och ta hand om mig, klia mig på ryggen och mata mig med choklad, det hade varit fint.. Ja, drömma kan man ju alltid. Haha.

Terapi och plugg

2010-10-18 | 15:01:25

Idag har jag tagit ett bad och myst och samtidigt försökt plugga lite. Snacka om att kombinera nytta med nöje. Sedan har jag skämt bort mig själv med krämer och parfym så nu är jag riktigt ren och mjuk. Och luktar gott. Mums! Solen skiner ute så jag har slängt på mig en blommig klänning och så är det alldeles strax dags att bege sig mot "Studio 1969" för att vänta vänta vänta tills det är dags för visning i kväll.

On the dancefloor

2010-10-18 | 01:11:13

25-årsfest i Lund och vi rockade the dancefloor. Oh yes! Vilken trevlig helg det har varit! Och presenterna verkade uppskattade, goodie! Mer bilder kommer när jag och Alicja bytt med varandra.. Nu är det plugg som gäller. Och visningar mån, tis, ons. Mycket väntetid är perfekt när man har något att plugga inför, och väntetid kommer det vara gott om..

PS: Presenter inför helgen

2010-10-15 | 00:00:29

Jag har ju glömt att visa vilka fina presenter jag hittade i tisdags! Marcus syster ska firas i morgon och på lördag fyller lilla Elin år och då måste man så klart ha presenter med sig! Jag brukar annars vara sämst på att vara ute i tid, får alltid shoppa i sista minuten, men den här gången hade jag framförhållning minsann. Jag hittade nämligen världens sötaste lilla inredningsbutik på Stjernegade 20 i Helsingör. Så klart hette den "Stjernedrys" och var full med underbart söta små saker. Jag tänker inte berätta vad som finns i paketen, iaf inte riktigt än, om ifall att någon av födelsedagsbarnen skulle få för sig att gå in här och kika, men jag kan avslöja att bägge tjejerna kommer att få likadana presenter och att jag även köpt en till mig själv. Och visst är de fina, paketen?

IQ-befriad men nyfriserad

2010-10-14 | 23:17:51

Jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna! Först har jag jobbat, sedan stressade jag iväg för att få håret färgat och fixat inför nästa veckas visningar på "Studio 1969". Efter det cyklade jag vidare för att möta upp de andra ledarna och kika på en ny lokal följt av kårstämma. På vägen hem mötte jag upp med Marcus på Hemköp för att handla middag. Det blev latmaskvarianten: grillad kyckling och sallad. Gott och åh så enkelt. Väl hemma har jag knappt flyttat mig från soffan mer än för att sätta på te och nu sitter vi och tittar på "Not another teen movie". Lagom IQ-befriat för att vara kul just nu.

Vinterjacka sökes!

2010-10-13 | 18:36:13

Jag är på vinterjacke-jakt! Jag letar och letar men blir aldrig nöjd. Och med tanke på att jag haft samma vinterkappa i alldeles för många år så är det kanske på tiden att jag hittar en ny. Jag har helt enkelt svårt för att hitta tjocka jackor som jag trivs med. Däremot är jag jätteduktig på att hitta fina vår/höstjackor och sedan gå och frysa lite väl långt in på vintersäsongen. Så. Igår sprang jag på en underbar jacka under vår lilla promenad i Helsingborg. Titta vilken fin!
Den är från Marc by Marc Jacobs och kostar en sisådär lagom 2900 kronor på Spirit. Gah! Men. Den finns även på Shopbop där den är aningen billigare, och om knappt två veckor ska jag ju faktiskt åka till Paris, så därför ska jag avvakta lite och hålla ögonen öppna. Paris är ju faktiskt "the fashion-capital of Europe", som Marcus så snyggt uttryckte det när jag frågade honom om råd..

Helsingborg Helsingör

2010-10-13 | 14:59:47

Igår var jag i hemstaden och hängde med broren hela dagen. Vi gick en runda på stan och sedan åkte vi över till Helsingör för att boka tid för tatuering åt Andreas. Han ska gå där mamma gjort sina sleeves, på "Royal Tattoo". Det var så mysigt att vara där och bara gå runt och kika, både i Helsingborg och Helsingör, för det gör jag kanske bara en eller två gånger om året nu för tiden. Det är så mycket som hunnit hända i min lilla stad sedan sist jag var där och det var kul att se att ganska många små, okända butiker med fina saker öppnat upp och inte bara en massa stora kedjor. Dessutom sken solen fint och vi åt riktig, röd pølse på båten, kan det bli bättre?

Vilse i Malmönatten

2010-10-12 | 11:03:22

Sedan sist jag var flitig har det hänt en del. Bland annat har Alex köpt en restaurang som han nu är i full fart med att renovera. Framtida stam-hänget skulle jag tro. Men innan denna renoveringsfrenzy hann vi med ett par partaj och i vårt fall slutar det ofta med att vi på vägen hem går lite vilse i Malmö. Detta beror nog mycket dels på att vi båda har lika dåligt lokalsinne och dels att bägge två är allmänt helförvirrade. Dessutom är det ingen av oss som äger en sån där snajsig telefon som har GPS. Eller iaf ägde, Alex har numera svikit och skaffat sig en fancy företagstelefon. Jaja, anyhoo så har ni här ett smakprov på vad man kan hitta när man går vilse i Malmö mitt i natta. Fint va?

Höstfärger

2010-10-11 | 22:56:09


När man är förkyld hinner man med en del sånt som man inte gör annars. Igår satt jag och rensade gamla mail och hittade en del bilder jag fått skickat till mig under åren. Bland annat den här fina höstbilden. Den får mig faktiskt att sakna mitt långa hår lite grand..

Välgörenhetsgala

2010-10-11 | 19:50:13


Igår var vi på välgörenhetsgala för organisationen "Star For Life" som arbetar för att bekämpa spridningen av AIDS och HIV i Sydafrika. Där hjälper de eleverna på sina skolor att bygga en framtidstro och uppfylla sina drömmar genom att informera och inspirera dem till att göra bra val. Jag blev själv lite inspirerad och nu har jag bekostat ett års skolgång för en elev på andra sidan jordklotet. Dagens goda gärning!
Dessutom var det riktigt bra och mysig musik hela kvällen. De hade en kör av gymnasieelever från olika "vän-skolor" här i Sverige som kompade i bakgrunden. Singer-songwritern Jonathan Johansson från Malmö var där och så var så klart Måns Selmerlöv det stora affischnamnet. Dock måste jag säga att jag blev gladast när Dogge Doggelito dök upp och satte lite fart på kalaset. Fast allra bäst var så klart "Star Choir", som är "Star For Life"´s egen kör med ungdomar från deras skolor. Nu vill jag också åka till Afrika!


Uppdaterar - äntligen!

2010-10-11 | 10:24:06

Okej, nu har jag varit sådär tråkig i ett par veckor igen, vilket både Alicja och Hanna lyckats påpeka. Felåt. Kändes inte sådär superkul att berätta om plugg och jobb tre gånger om dagen. Aningen tjatigt. Nu har det hunnit hända en massa skoj och jag har massor av planer. En sådär fyra veckor framåt har jag något planerat för varje dag. Här räknas så klart också plugg och jobb in, men även en Paris-resa, en 25-årsfest, fyra dagars visningar på "Studio 1969" och något så märkligt som ett spännande sjukhusbesök.. Lite längre fram blir det även Lady Gaga-koncert och så ska min vän och indiankompis Alex öppna restaurang in the middle of Malmö. Oh yes, mycket på gång! Och jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad, jag lovar!

RSS 2.0