Lady Gaga live

2010-09-16 | 21:39:34

Lady Gaga kommer till Malmö Arena den 19 november och jag har biljetter! Det kommer bli grymt I tell you!
Bilden hittar du här.

Kärlek!

2010-09-12 | 16:24:19

Igår hade jag och mina fantastiska tjejer en helt underbar kväll med middag och riktigt, äkta tjejsnack som sedan övergick i en mer eller mindre helvild natt med svettig dans, whiskey direkt ur flaskan och en massa bus. Underbart! Kan vi inte göra det här varje helg? Love love love!
Ungefär runt fem trillade jag i säng och sedan drömde jag en massa stolligheter hela resterande delar av natten och en bra bit in på dagen. Skumt.

Snygg snyggare snyggast i Venedig

2010-09-08 | 23:42:50

Hur snygg får man bli? Dösnygg uppenbarligen! Noomi Rapace måste vara den perfekta representanten att skicka till filmfestivalen i Venedig och visa upp sig. Vilken representation - stiligt! Vem behöver kungahuset när vi har paret Rapace?
Bilden kommer härifrån.

Äntligen över!

2010-09-08 | 17:25:02

Redovisningen är avklarad och jag var färdig i tid. Dock känns det lite snopet för jag hann inte med att få mina tio minuter utan fick klara mig med typ fyra, vilket såklart innebar att jag bara hann med hälften av vad jag tänkt säga. P.g.a tidsbrist. Kul det där. Med andra ord hade jag lika gärna kunnat skriva ihop lite stödord för ett par minuter och struntat i att plugga som en dåre de senaste dagarna. Men men. Så blir det ibland.
Nu ska jag iaf unna mig lite skoj ikväll, utan plugg och utan jobb. Alldeles snart ska jag möta upp med Alicja för att åka hem till Yasemin i Lund. Där ska vi vara tanter och ha syjunta och snacka skit. Möjligtvis tar jag kanske med mig en liten liten skolbok och tjyvläser lite..

On the night train..

2010-09-07 | 21:38:55

En sån här fin juicedrink - helt alkofri och full med vitaminer - unnar jag mig såhär innan det är dags för nattskiftet. Dags för mera plugg med andra ord. Lite kladdkaka på det så är kvällen räddad. Jag längtar tills jag är tjänsteledig och kan plugga på normala tider och planera mitt schema lite bättre..

Ajajojoj

2010-09-07 | 17:49:35

Ojojoj, nu är mitt huvud fullproppat med kunskap. Nu ska jag bara lyckas skriva ihop något av det så ska allt säkert lösa sig finfint. Men först ska jag ta en paus och äta kycklingvingar. Sedan ska jag cykla till Kirseberg för att ta hand om våra små juniorer och efter det sätter jag igång igen. Huvudet behöver verkligen en paus!

Nya skor - igen

2010-09-07 | 12:40:46

Tog en paus i pluggandet och passade på att gå in på H&M´s hemsida för att titta lite. Det ska man inte göra för det kan bli hur farligt som helst. Den här gången slutade det med att jag köpte skor och ett par jeans. Mycket bra deal dock. Titta vilka fina!

Två timmar till..

2010-09-06 | 23:38:04

Två timmar till siktar jag på att bli sittande såhär, sedan borde jag vara färdig för kvällen. Imorgon är jag ledig och då kommer jag troligtvis sitta här hela dagen. Sedan är det seminarie på onsdag och då ska jag hålla i en tio minuters presentation på engelska om globalisering. Via webcam. Lite nervöst och ganska jobbigt. Brrr.

Sveriges sötaste pennvässare

2010-09-05 | 18:56:10

Min teori är att ska man plugga måste man ha världens roligaste attiraljer för att orka med. Just därför har jag Sveriges sötaste pennvässare. Intressepil?

Det hårda livet som student..

2010-09-05 | 17:31:12

Efter två dagars pluggande inser jag att det kommer bli en tuff höst. Inte för att det är speciellt jobbigt eller ens speciellt tråkigt, inte än. Nej, mest för att det här är vad jag blir sugen på till middag:
Slutsatsen jag drar är att det är mycket möjligt att jag kommer sitta här, tre meter från frysen, x-antal timmar om dagen och sukta efter sötsaker. Jobbigt..

Hämnd eller vad?

2010-09-04 | 22:18:24

Det är lördagkväll, klockan är lite över tio och vad gör jag? Jo, jag sitter i soffan sedan fem timmar tillbaka och pluggar. Spännande värre. Nu funderar jag dock på att snarast emigrera till valfri social plats för det verkar som alla grannar har gått ihop för att utöva hämnd just ikväll. På ena sidan väggen började festen typ vid 18-tiden och där spelades det mestadels trevlig musik. Det enda störningsmomentet kom vid 20:30 då ett barn fick för sig att sätta sig i badrummet och vråla en bra stund. Ungefär samma sekund, eller möjligtvis en minut efter, som festen på den sidan slutade bestämde sig nästa granne för att sätta igång "musik vi minns från sent 80-tal/tidigt 90-tal" med Mc Hammer i spetsen och nu är det dunkadunka för hela slanten. Jaja, jag ska absolut inte klaga, vi är nog de som har mest helg-bus för oss i huset. Men visst är det ändå lite typiskt?

I feel love love <3

2010-09-04 | 10:22:30

Jag älskar min nya MacBook! Jag som alltid haft PC innan trodde att jag skulle tycka det var jättejobbigt att vänja sig, men det är snarare tvärtom! Allt är mycket mera enkelt och logiskt. I förrgår ringde jag till Johan på vägen hem. Vi pratade i över en timme och han gav mig en massa smarta tips på snabbkommandon. Och igår när Rebecka var här så visade hon en massa smarta grejer och vi laddade ner lite nya program. Så nu är jag närapå proffs. Eller kanske inte riktigt, men duktig känner jag mig iaf som lärt mig en massa. Känslan är nästan lite samma som när man är nykär och allt är nytt och spännande.
Bilden kommer härifrån.

Ju fler kockar desto.. bättre pizza?

2010-09-04 | 01:26:11

Den här synen var det första som mötte mig när jag klev in genom dörren ikväll. Tre kockar på en pizza? Ingen liten pizza i och för sig, men ändå. Sedan blev det fotboll för hela slanten, men jag och Rebecka, en av de andra flickvännerna, lyckades snacka oss igenom hela matchen utan att ha tråkigt alls. Trevligt. Nu är det snart dags för sängen för imorgon måste jag upp i tid och plugga innan jobb. Sedan åker jag direkt till Båstad där vi ska bo över i Marcus föräldrars sommarhus tillsammans med hela familjen och mysa och äta gott. Jag hoppas på riktigt fint sensommarväder så att vi kan sitta ute i trädgården. Härligt!

Nya frillan och kvällens make

2010-09-02 | 23:22:47Ikväll på visningen fick jag ha rödröd plutmun och tofsen är äntligen gone! Jag är lite för feg för att ha rött läppstift i vanliga fall när jag går ut, men det måste jag nog ändra på för ajaj vad snyggt!

Höstsol och sommarregn

2010-09-02 | 09:03:24


Upp och hoppa! Först jobba i butiken och idag är det jag som har varutjänst. Sedan vidare för visning igen. Jag hoppas på fint väder idag också. Igår såg det ut såhär på kvällen. Fint. Höstsol är nästan finare än sommarsol, men höstblåst och höstregn är inte lika kul. Det är i och för sig inte sommarregn heller.. Jaja, hålla en tumme kan man alltid.

Backstage får man vänta och vänta och..

2010-09-01 | 23:22:05

Mycket lipgloss blir det..
Så vad gör man när man sitter och väntar på att det ska bli ens tur? Tja, man kan skriva en uppsats eller plugga naturkunskap. Man kan läsa tidningar eller en bok. Äta kakor och pastasallad. Spela kort. Fixa med sminket lite och pilla sig i håret. Prata politik och jobb. Eller bara sitta och sucka över att det tar såååå lååång tiiid. Och imorgon gör vi det igen!

Hur söt får man bli? Som en mops?

2010-09-01 | 22:18:09


Är han inte hur söt som helst? Det här är lille Agaton, 8 veckor gammal och maskot på "Studio 1969". Och tydligen inspirationskällan för min lilla svans..

RSS 2.0