The wedding!

2011-02-28 | 12:57:07











Jag tror att ord är överflödiga. Definitely love in the air!

  • bloglovin

  • Vill ha vill ha vill ha!

    2011-02-27 | 17:53:00



    Var inne på Le Shop.se och spanade lite och i Pilgrims nya vårkollektion hittade jag en ring och ett halsband som väcker sådant vill-ha-begär att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Fiina rävar. Men så har jag lovat mig själv shopping-stopp. Vi ska ju faktiskt åka skidor nästa vecka och då kan det vara trevligt att kunna äta lite gott och betala en och annan drink kanske.. Gaaah!
    Jag får fundera på det över söndagsmiddag hos Ann och Håkan helt enkelt.

  • bloglovin

  • Sofia + Nick = sant

    2011-02-27 | 02:08:15


    Vilken underbar dag det har varit! Bröllopet och hela dagen har verkligen varit helt fantastisk och jag är så glad att jag fick vara en del av deras stora dag! Mer bilder kommer i morgon, men nu måste jag faktiskt sova!

  • bloglovin

  • Rebell rebell

    2011-02-26 | 02:03:58


    Efter en underbart trevlig kväll med barhäng på restaurang Rebell med Marcus och Johan, och så klart de andra grabbarna som i princip är interiör på stället, känner jag mig nu mer än redo för sängen. I morgon är en stor dag. Sofia och Nick ska gifta sig, och jag ska vara vittne! Dags för lite skönhetssömn med andra ord..

  • bloglovin

  • Pink - it´s my only obsession..

    2011-02-25 | 08:34:00

    Pink - it´s my only obsession

    Pastellig eller neonig spelar mig ingen roll, så länge det är rosa. Hade min nya klänning på mig hela dagen igår fastän jag bara satt hemma och skrev tenta och kände mig som en riktig prinsessa. Och dessutom fick jag ett riktigt klar-rosa läppstift av Marcus i "alla hjärtans dag"s-present som jag ska försöka våga mig på i vår. Jag funderar till och med på om jag ska byta färg på vårt vardagsrum.. Marcus var väl aningen tveksam men tyckte inte det gjorde så mycket så länge jag lovade att sköta det själv. Haha. Så typiskt. Grabbar alltså.. Idag har jag massor att fixa innan jag börjar jobba klockan tolv och sedan ska jag direkt från jobb hem till Marcus syster Maria för att fira mormor Elsa som fyller år. Eftersom resten av familjen är iväg och åker skidor har vi tre som är kvar hemma lite extra ansvar att ta hand om lilla mormor på hennes födelsedag. Så det blir Carbonara och Marcus hemmagjorda chokladfondant i Marias nya lägenhet. Mysigt!

    Bildkälla.

  • bloglovin

  • Mera mys på Möllan åt folket!

    2011-02-24 | 11:28:57

    Jag bekämpar kylan så gott jag kan. Igår kväll med mina tjejer och myskväll på Möllan. Först hängde vi lite på UMAS eftersom Yasemin skulle göra en forskningsundersökning om hörsel. Under tiden satt jag och Alicja i väntrummet och läste skvallertidningar. Inte helt fel måste jag säga, det är ju i väntrummet man helst hänger när man är på sjukan. Sedan gick vi till Möllan och Green Mango där vi åt mumsig thaimat och skrattade tills vi grät. Jag hade redan ätit så istället tog jag dubbel portion efterrätt; först en mangosmoothie medan tjejerna åt huvudrätt och sedan thaifrukter med glass till efterrätt. Mums! Härligt att bara kunna sitta och umgås kvällen innan en tenta, utan att känna stress och oro. Om två timmar är det dags, wish me luck!

    Efterrätt nummer ett.

    Yasemin försöker sig på att se farlig ut..

    Ny fin kamera.

    Efterrätt nummer två. Mums!

  • bloglovin

  • ..it´s not even a question

    2011-02-24 | 09:30:00


    Den här underbara rosa lilla saken har jag spanat på ett par veckor och igår slog jag till banne mig! Största problemet sist jag funderade på att köpa var att den jag provat, som naturligtvis var den sista i min storlek, hade ett hål vid dragkedjan bak och konstiga stryk-ränder på framsidan. Tydligen lämnar Zara-butikerna ingen rabatt trots att det är något fel på plagget. Mycket märkligt, för man är ju inte så sugen på att betala fullpris för något som inte är helt och rent från början.. Visst, någon liten sminkfläck eller så kan man ju klara av att dutta bort, men inte när det är flera saker fel på ett enda plagg. Men nu hittade jag en som var hel och ren - woho!
    Nu får det för sören bli vår!

    Bildkälla.

    Nya Zeeland

    2011-02-23 | 14:16:39


    Läste precis om jordskalvet på Nya Zeeland. Fick reda på, via facebook så klart, att jag har en kompis från förr som var i Christchurch precis när det hände. Det är bra med henne som tur är, men det får ju en att fundera på allt som faktiskt kan hända. Så nu har jag så klart snöat in mig på att sitta och titta på räddningsfilmer och bilder på rasade hus. Inte bra, jag har blivit en gammal blödig jäkel. Men vad bra facebook är alltså! När telefonlinjerna är överbelastade och ingen kan komma fram räcker det att man lägger in en statusuppdatering så vet alla att man i alla fall lever och mår bra. Mycket praktiskt måste jag säga!

    Bildkälla.

    Livet å sånt..

    2011-02-23 | 00:56:20

    I kväll har jag varit ute och druckit cider och snickesnackat med alldeles för upptagna kock-Alex. Lite nachos har avhandlats i sällskap med livets väsentligheter. Så himla skönt och trevligt att bara umgås lite sådär avslappnat och spontant! I morgon ska jag träffa broren som ska på arbetsintervju här i Malmö och så ska jag försöka träffa Alicja och Yasemin antingen innan eller efter. Men innan dess är det dags för lite sömn..

    Hey redhead!

    2011-02-22 | 08:46:00


    Alltså, hur snyggt är det inte med så här rött hår och en massa fräknar? Grymt snyggt, grymt!
    Mitt hår har också börjat gå åt det rödare hållet. Av någon anledning gör det det när jag låter det ljusna ett tag. Och på tal om det borde jag nog gå till frissan snart. Kanske dags att klippa till topparna lite. Funderar fortfarande på hur jag ska göra, om jag ska låta det växa lite (eftersom grabbarna tjatar..) eller om jag borde klippa kortkort igen. Hmm..
    Men vilken underbar morgon! För en gångs skull känner jag mig inte stressad trots tenta om två dagar. Jag orkar inte oroa mig mer och dessutom kan jag inte göra så mycket åt att det tydligen är komplett omöjligt att hitta den sista boken till kursen. Från och med nu gäller tesen "what will be will be".

    Bildlänk.

    Möhippan!

    2011-02-21 | 23:38:48


    Så, i fredags var det dags för överrasknings-möhippa för Sofia. Eftersom hon är i åttonde månaden kändes det inte riktigt lämpligt att spela femkamp eller laserdome eller för den delen skicka ut henne på stan för att samla kyssar och andra pinsamheter, så istället fick det bli en mys-hippa. Det enda hon vi sste var att hon och jag skulle hitta på något mysigt, men exakt vad var en överraskning. När vi möttes på Espresso House var Nick, hennes blivande make, också där så efter en stund kom Christian, Sofias bror och plockade upp honom för lite svensexa. Surprise! Sedan tog jag med mig Sofia på en liten promenad till ett spa där hennes mamma och faster och ett par tjejer till väntade och överraskade henne. Sofia fick en mysig chokladbehandling med choklad-peeling, choklad-bubbel-bad och massage med choklad-olja, medan vi andra fick ostbricka och pysslade lite med ett fotoalbum till vår "Bride To Be". Efter det fick hon håret tvättat och stylat och sedan begav vi oss vidare mot "Cafe 14" där ännu några tjejer väntade för att överraska med mat och mys och presenter. Jag hade lyckats få tag i en blandad kompott av tjejkompisar till Sofia, allt från gymnasiekompisar som hon inte träffat på flera år till tjejerna från jobb och bästa Kristianstads/Malmö-tjejerna. En riktigt mysig kväll som jag hoppas betydde mycket för vår blivande fru Sasso!

    Into the blue..

    2011-02-19 | 22:37:05


    Jag har lovat Vendela att när hon blir stor nog ska hon och jag åka ut och rida. Hon tycker själv att hon är stor nog när hon börjar skolan. Vi får väl se vad hennes mamma tycker om det.. Jag själv har inte suttit på en häst på många år nu och det börjar kännas som att det är dags. Igår på Sofias möhippa blev det en del prat om hästar och nu kan jag inte släppa tanken. Kanske skulle ta tag i det till sommaren?

    (Mer om möhippan, som så klart hade med hemlighetsmakeriet att göra, kommer imorgon för ikväll är jag alldeles för trött..)

    Bildkälla.

    Secrets..

    2011-02-18 | 13:29:04


    Idag är det bara spännande saker på gång, men än så länge är det hemligt. Så eftersom jag idag är så hemlighetsfull och har massor att fixa så får ni helt enkelt vänta till i kväll med vidare uppdatering. Sådeså!

    Bildlänk.

    NOSTALGISK

    2011-02-17 | 23:07:13


    Idag har jag hunnit med en del och ändå inte riktigt tillräckligt. Efter en lång sovmorgon blev det Deliburgare till frukost/lunch på Mando tillsammans med Marcus och Ann. Sedan fixade jag lite ärenden i stan. Dessutom har jag börjat städa, damma och organisera här hemma. Sköönt! Efter att ha försummat mina hushållsuppgifter ett par veckor känns det som det är dags. Jag passade på att köpa lite ny förvaring igår på IKEA. Mycket söta lådor som ser fint gammaldags ut och med ett litet tittfönster på ena sidan så att man lätt ser vad som finns inuti. NOSTALGISK är namnet och de kommer bli döbra till alla mina skor. Och foton. Och eventuellt lite annat krams. Nu ska jag fortsätta damma. Hepp!

    Bildlänk.

    Ny favorit signerad Veronica

    2011-02-17 | 20:27:47


    Jag har en ny Veronica Maggio-favorit. Påminner lite om The Strokes "Reptilia" och den gillar jag ju. Jag ser inte riktigt något bra argument i att inte gilla musik bara för att den påminner om eller har hämtat inspiration från något annat - gör inte allt det? Det mesta är ju faktiskt redan gjort någon gång, eller?

    Kuddar och köttbullar

    2011-02-16 | 18:29:00

    Jag kan fortfarande inte fatta att jag blev klar med arbetet i tid till redovisningen, men det blev jag. Och nu är det över. Pjuh! Sedan överraskade min älskling mig med att komma hem tidigt och med lånad bil. Alltså kunde vi ta oss en riktig mysdag på IKEA med köttbullar och nya kuddar till soffan. Inte helt fel för en onsdag!

    Villhavillhavillhaaa!

    2011-02-15 | 18:42:00


    Varje gång jag går förbi buren slår jag en kik för att se om hamstern är vaken och varje gång kommer jag på att han inte är här mer. Likadant när jag skär upp sallad eller äter en macka, jag tänker att jag ska bjuda men det går ju inte. Saknar lurvbollen. Nu vill jag ha en liten katt. En sån söt som på bilden. Inga flera hamstrar som bara går och dör utan en riktig kisemisekatt som man kan gosa med, länge! Ååh, ge mig!
    Men sen tittar jag runt i vår lilla lägenhet och tänker att det här är ett tråkigt ställe för en kisemis att vara instängd hela dagarna. Inget roligt att klättra i och inga trånga skrymslen att gömma sig på. Ingen vind i morrhåren och ingen gräsdoft i nosen. Tråkigt tråkigt.

    Mera jeansskjorta

    2011-02-15 | 12:32:48


    När vi ändå är inne på jeansskjorta så gillar jag den även så här, som på D&G´s ready to wear visning från förra våren/sommaren, ihop med en skir kjol eller kanske en klänning i samma stil? Fiint! Dock är möjligen inte en jättemaräng som på den här bilden riktigt vardags-vänlig utan jag skulle kanske välja något aningen mer nedtonat.. Jag har tjuvtittat lite på Kappahls kommande vintage-kollektion och råkar veta att just en tyllkjol i lagom längd är något som kommer finnas med..

    Igår rockade jag min jeansskjorta hela dagen, idag rockar jag nog mest morgonrock. Har eventuellt inte ens tid att klä på mig. Arbetet ska skrivas och det ska skrivas nu! Ready, set, go!

    Alla hjärtans hockey

    2011-02-14 | 22:47:34


    Hur spenderar vi då "Alla hjärtans dag" i vårt hushåll? Jo, på Malmö Arena så klart, med middag + hockey. Är man ihop med en hockeyfantast så är man. Extra kul att de vann kvällen till ära!

    70´s

    2011-02-14 | 14:49:00


    70-talet är på väg tillbaka. Jag tror jag gillar det.
    (Jag ska använda min jeansskjorta tills den trillar sönder..)

    Bildlänk.

    Happy Valentine´s Day!

    2011-02-14 | 08:30:00


    Antingen så kan man tycka att Valentine´s day bara är ännu en kommersiell högtid, skapad för att folk ska konsumera mera. Eller så kan man välja att skicka lite extra kärlek till alla man tycker om en speciell dag om året. Jag väljer alternativ nummer två.
    Så puss på er alla mina älsklingar!

    Bildlänk.

    Nya brillor

    2011-02-13 | 19:19:54



    I mitt paket från Lindex låg de här snygga. Ett par mörka och ett par lite ljusare. En sådär 100 spänn för två par. Så billigt att det nästan känns som att sno godis från ett litet barn. Nästan elakt alltså.

    Jag och polismästaren..

    2011-02-12 | 22:26:06



    Ikväll är det jag, polismästaren och pandamjukisarna som gäller. Don´t you just löööv them? Verkligt sexig lördagskväll I tell you! Och så ska jag helst hinna läsa ut ett par böcker om hur man utför social research med olika metoder, hur dessa tillämpas, och hur de kan tolkas/uppfattas. Vad är skillnaderna? Har författarna samma uppfattning eller skiljer sig deras tolkningar åt? Funfunfun! (Nästan lika kul som att dricka vin, jag är inte alls avundjuk..)

    Bildinspiration

    2011-02-12 | 20:52:42


    Källa: överst på min  sida just nu..

    Welcome sunshine!

    2011-02-12 | 10:39:02


    Ooooo, solen skiner och det är Gilmore Girls på tv till frukosten! Dessutom har min beställning från Lindex kommit, så den ska jag plocka upp på vägen till jobb. Sedan är det alltså jobb jobb jobb som gäller fram till fem. Efter det ska jag racer-plugga. Fast det har jag i och för sig sagt den senaste veckan. Men NU ska det bli av!

    Bildlänk.

    Lite norskt

    2011-02-11 | 23:59:36

    Ojojoj hur ska jag kunna få någon pluggro egentligen? Jag borde ha pluggat i förrgår. Typ. Suck, jag vet inte om jag orkar. Jag lyssnar på lite musik istället. Jag gillar Kaizers Orchestra och nu har de släppt en ny skiva. Norska. Ligger nog i blodet för jag gillart!


    Mera längtan!

    2011-02-11 | 13:44:00


    I like! Man skulle kunna säga att den här outfiten är en bra kombo av grejer jag alltid gillar, och grejer jag gillar för tillfället. (Och grejer jag längtar efter).. Guld gillar jag alltid, speciellt tunna guldskärp i midjan. Mitt eget har jag använt så mycket att det snart trillar sönder. Fina klänningar likaså, man kan inte ha för många! Något som jag gillar just nu, och som står på listan över saker jag vill ha till sommaren, är ett par höga klackar i någon beige nyans. Snyyyggt!
    (Vad jag längtar efter är sommar och sol och bara ben. Inte så svårt att räkna ut kanske?)

    Bildlänk.

    Mums!

    2011-02-11 | 00:17:46


    Marcus har bakat bullar och jag har ätit minst fyra.
    Godare än godast! Han är en riktig hemmafru min man.

    Ju mer det gnisslar desto mera kärlek

    2011-02-10 | 17:45:00


    Med lite hjälp från vår vän Hugo, som för övrigt är en jäkel på det där med cyklar, är nu min skruttibangbang fixad. Ny slang och nytt däck och skrutti är som ny. Eller ja, ny och ny, det fattas fortfarande en del skruvar och den gnisslar och skaver lite när man cyklar, inget nytt på den fronten alltså. Men den går iaf att cykla på, vilket man inte kunnat de senaste två åren och vilket tydligen, enligt säkra källor, är precis vad man använder en cykel till. Nu är det ju så att Marcus tröttnade, på att jag jämt lånade hans cykel och på att skjutsa mig på pakethållaren över halva stan, för ungefär ett år sedan och därför fixade en ny, fin, röd, tantcykel till min födelsedag. Den fick också punka och nu är den också fixad. Så nu har jag två. Tänkte sälja gamla skrutti, men nu har jag så klart gått och blivit sentimental. Eller praktisk, för det kan ju vara bra med två cyklar..? Om man får besök eller punka eller om ett hjul skulle trilla av på den andra. Ajaj. Jag får nog fundera lite på det här känner jag..


    Rachel Zoe for Lindex

    2011-02-10 | 16:21:12


    Den 18 april släpps ett samarbete mellan Rachel Zoe och Lindex i alla deras butiker och online. Spännande måste jag säga. Inte för att hon är min absoluta favorit att hämta inspiration från, men jag tycker ofta hon har snygg stil och de kändisar hon stylar brukar se fabulous ut på röda mattan. Egentligen tycker jag väl att det nästan alltid är kul när kedjorna tar hjälp av kändisar och stjärnstylister. Dock är det ju inte så att Zoe ska designa några plagg själv eller välja hur de ska se ut, utan hon ska helt enkelt plocka ihop plagg från deras vår- och sommarkollektion och styla ihop dessa efter eget tycke och smak. Lite otippat är det kanske att en amerikansk stjärnstylist som hon, väljer att samarbeta med just Lindex, men det är väl just därför det kan bli lite spännande också tänker jag..

    Bildlänk.

    Får jag sova nu?

    2011-02-10 | 01:13:54


    Nu ska jag gå och lägga mig ett par timmar. I morgon ska jag läsa minst två böcker. Eller ja, en och två tredjedelars. Och så ska jag fixa punkan på bägge mina cyklar. Inte jag själv personligen, jag har fixat hjälp, men det kräver en viss delaktighet. Förutom det ska jag försöka hinna träna yoga och så ska jag klä på mig riktigt fint och ordentligt. För även när man sitter hemma och pluggar hela dagarna kan det vara kul att känna sig fin, och det har blivit alldeles för mycket mjukisbyxa-från-morgon-till-kväll på senaste tiden. Klä sig känns ju annars sjukt onödigt när man bara sitter hemma. Men nej, imorgon ska jag alltså dressa upp mig och så ska jag laga ordentlig mat. Och plugga. Och fixa punkan. Och träna. Nej, nu borde jag sova för jag börjar bli tjatig.

    Bildkälla.

    Göra något med mitt liv?

    2011-02-09 | 20:45:00

    Jag kom att tänka på en sak.

    Så här ser Sofias närmaste två månader ut:
    1: Gifta sig
    2: Föda bebis
    3: Flytta till ny lägenhet

    Så här ser Sandras närmaste två månader ut:
    1: Skriva uppsats
    2: Äta choklad och dricka te
    3: Titta på tv

    Ehm.. Jag kanske också borde göra något med mitt liv?

    Gravidshopping

    2011-02-09 | 19:04:39


    Idag har jag och Sofia-med-magen varit ute och letat klänning och andra viktigheter. Hon ska nämligen gifta sig om lite mer än två veckor. Och jag ska få vara vittne! De hade inte kunnat välja ett bättre tillfälle för hon strålar verkligen och är så fin med stora magen! Det stämmer väl som de säger, att man blir extra vacker och strålande när man är gravid. Det är farligt att vara ute och shoppa med Sofia, vi hittar alltid något fint. Och jag som tänkt ge mig själv shopping-förbud resten av månaden. Men vilken mysig dag det varit!

    Katy Perry + OPI = glittershock

    2011-02-08 | 08:44:00


    De här nya lacken från OPI är ett samarbete med Katy Perry, som tydligen älskar fina nagellack lika mycket som jag gör. Det svarta lacket som hör till heter "Black Shatter" och spricker och bildar ett fläckigt mönster ovanpå det färgade lacket. Tydligen en nageltrend som kommer mer och mer för Isadora har ju redan tidigare släppt en kollektion med just sådana lack. I vilket fall som helst gillar jag färgerna och har alltid varit lite svag för glittriga naglar, så kanske kanske skulle man ta och klicka hem det här minipacket med en liten flaska av varje färg från Asos..? Tål att tänkas på..
    Nu ska jag knata iväg till jobb för lite morgonmöte. Bra sätt att ta sig ur sängen om inte annat. Hoppas bara att jag inte blåser bort på vägen. Jag önskar att det är de varma vindarna som är på väg in. I så fall spelar det ingen roll hur mycket det stormar, det är okej ändå.

    Bildlänk.

    Chokladorgasm!

    2011-02-07 | 23:28:00


    Här ligger vi på soffan och dricker te och äter choklad till "America´s got talent". Jag är en periodvis nästan manisk te-drickare. Jag tror att det är mycket möjligt att jag fått detta efter min mor, hon är nämligen likadan - om inte värre. Till mitt kvälls-te tycker jag om att äta mörk choklad och nu har jag hittat en som är helt galet god. Så god att stackars Marcus bittert fick ångra att han nästan ätit upp den sista chokladen precis innan han skulle försvinna iväg på "Superbowl-night" med grabbarna igår. Det resulterade nämligen i att han snällt fick cykla bort till Hemköp och handla mer innan han ens kunde fundera på att sticka någon annanstans. Try it people, jag lovar att ni kommer älska det!

    Sleep tight little friend

    2011-02-07 | 14:22:24


    I natt har min hamster Kurt somnat in i sitt lilla bo.
    Han har varit lite gammal och sjuk i en vecka eller två och jag är lättad över att han slapp åka till veterinären och bli orolig och stressad och istället fick somna lugnt och stilla hemma. Sov gott lilla vän, vi kommer sakna dina små tassar i soffan om kvällarna och jag tror till och med att Marcus kommer vakna ibland på nätterna och undra varför du inte är ute och springer i ditt hjul..

    Sunday is a good day

    2011-02-06 | 23:55:00


    Dagens shopping. Beige/nude/camel, mjuka pasteller och djurmönster är allt jag har på hjärnan just för tillfället. Fast det ändras så klart ungefär lika ofta som vädret.. Skorna är dessutom grymt sköna att gå i, så de blir nog nya jobbfavoriten. Så fort vädret tillåter that is..
    Jag är såå trött efter fest både fredag och lördag. Även om det gick relativt lugnt till så kom jag inte i säng innan tre någon av nätterna och med lite skidåkning igår och jobb idag på det så känns det lite som mitt huvud är fullt av grus. Men i natt är Marcus hos en kompis för att se Superbowl och jag har tv:n och vardagsrummet för mig själv, så snart ska jag mysa med en kopp te och lite choklad. Och så har jag köpt mig en god ost att mumsa på. Söndagslyx!

    Dagen i backen!

    2011-02-05 | 19:27:42


    Som att åka i högar av vått strösocker, men kul! Och varm var jag och såg gjorde jag också, så både jackan och brillorna får klart godkänt. Nu är det dags för after-skii hemma hos Johan. Tjipp!

    Skiibum!

    2011-02-05 | 08:47:00

    Idag ska vi åka skidor på Vallåsen, woho! Johans pappa har hyrt en buss och fyllt den med folk och den ska ta oss hela vägen upp till Hallandsåsen för en hel dags skidåkning. Jag ska testa mina nya skidbrillor och min nya skidjacka till max för att se så att de håller inför Levigno-resan i mars. This is ungefär how excited I am:


    Haha. Psykobillyfreakout.

    Mina tjajor!

    2011-02-04 | 11:21:21

    Igår kväll myste jag med mina tjejer och glass med hallonsås. Alicja gav mig tips och visade mig olika funktioner på min nya kamera. Vi testade fokus och olika ljus-alternativ och vände och vred på blixten så att den inte skulle vara så skarp. Det blev bara en enda bild som jag skulle kunna tänka mig visa upp här, oretuscherad och fin, resten var mest testbilder på Alicjas tv. Jag måste träffa tjejerna oftare nu för jag har saknat dem när vi inte setts de senaste veckorna. Mycket.


    Och för er som eventuellt inte är skåningar och därmed inte förstår överskriften så är det så vi uttalar tjejer här. Japp.

    Too late

    2011-02-03 | 12:22:58


    Av någon anledning uppskattar jag hennes covers mer än hennes egen musik. Vilket egentligen inte måste vara negativt så länge man hittar något man gillar..?

    Vanity Fair´s Hollywood Issue 2011

    2011-02-03 | 10:56:01


    Alltså, hur coolt är det inte att Noomi Rapace tar plats bredvid resten av vad som beskrivs som "the most exciting actors and actresses of the moment" på årets omslag av Vanity Fairs Hollywood Issue? Ett riktigt snyggt omslag dessutom, med snygga manliga och kvinnliga motspelare. De har lyckats få med inte mindre än tre stycken av mina personliga favoriter, att dregla över that is, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal och Joseph Gordon-Levitt. Mums! Nä, om man skulle ta och sätta igång "500 Days of Summer" i bakgrunden och försöka plugga lite..

    Bildlänk.

    Oplanerad lat och lagom

    2011-02-02 | 23:55:00

    Så vad gjorde jag då med denna helt oplanerat lediga dag? Tja, jag städade och gick igenom lite saker hemma, tog tag i sådant som jag aldrig "har tid med" annars skulle man kunna kalla det. Sedan har jag tagit en massa bilder på random stuff i vårt hem för att prova nya kameran, som redan kommit (yesyesyes!) och så gick vi på hockey och såg Malmö vinna över Tingsryd med 5 - 0. Efter det har vi slappat framför tv:n med vars en GI-smoothie som Marcus snällt mixtrade ihop, en påse ostbågar och X-men. Mycket lagom lat och ledig dag med andra ord.


    När jag kom hem hittade jag dessutom en paket med böcker i brevlådan, så nu finns det inga fler ursäkter.

    Boots by Chloé

    2011-02-02 | 13:35:38



    Jag har totalt gått och kärat ner mig i dessa ankleboots från Chloé, men så klart är jag ute ungefär två säsonger för sent. De kom förra våren och finns inte kvar i någon webbshop vad jag har kunnat hitta. Typiskt. Och det värsta är att hade jag varit lite snabbare hade jag kanske kunnat göra ett klipp för de har naturligtvis varit på rea också.. Nu måste jag helt enkelt hitta ett par liknande någonstans. The hunt is on!

    Bildkälla.

    I en svamp i skogen?

    2011-02-01 | 23:16:51


    Alltså, har jag bott i en svamp i skogen de senaste dagarna eller? För det första har jag totalt lyckats missa vad som är på gång i Egypten. Fick höra talas om det för första gången idag på jobb. Inte riktigt likt mig. Dock har jag ju fått lite förvarningar från Zara vars föräldrar rapporterat om oroligheter, men att det var så illa hade jag ingen aning om. Hur har jag kunnat missa?
    För det andra tog jag mig en kik i min kalender och insåg att mitt liv är ett svart hål från och med nu fram till fredag kväll. Inget planerat, inget funderat, inget alls. Hur tänkte jag då? Eller rättare sagt: hur lyckades jag med det här? Skolböckerna har fortfarande inte kommit så plugga kan jag inte känna mig tvungen att göra heller. Vilket innebär att jag är helt fri. Tills böckerna kommer that is. Men ändå. Så mycket tid, jag kan ju göra vad som helst!
    Jag måste erkänna att det är en rätt angenäm känsla..

    Work Study Sleep

    2011-02-01 | 12:13:22

    I säng klockan halv fyra efter att ha pluggat och pluggat och pluggat. Gå upp klockan åtta för att plugga och plugga och plugga. Men jag var minsann klar i tid ska jag be att få tala om! Nu har jag haft redovisning i två timmar och det finns en del personer den här terminen som jag hoppas inte hamnar i samma grupp som mig igen, herregud vad man kan göra det svårt för sig! Nu är det dags att bege sig mot jobb. Fortfarande inga böcker, men i natt fick jag iaf ett sms där det stod att de postats. På tiden.. Fast jag har ju faktiskt en hel bunte annan, mycket trevligare läsning att plocka från så länge.. Just nu är det den här som följer med i väskan:


    På engelska för att jag inte ska:
    1: tröttna helt och förknippa engelska med svåra ord och jobbiga tentor
    2: Missa nyanser som försvinner i översättningen
    3: Hålla språket igång inför New York i sommar (jaaaa, jag ska till NY igen!)

    RSS 2.0