Finbesök

2012-01-31 | 00:13:38

Det blev ingen ledig söndag för min del, blev inringd att jobba, men jag hann med en del trevligheter efteråt ändå. Lunch på Entré följt av lite shopping och sedan avslutades kvällen med goda burgare på "Tusen2". Härligt! Just nu har jag finbesök i form av broren med vovve. De kände att de ville komma bort lite så de ska bo på min soffa i ett par dagar. Precis så här mysigt är det:


 • bloglovin

 • Färgpiller!

  2012-01-28 | 23:32:12

  Eftersom karma på ett eller annat sätt tyckte att jag varit duktig och hjälpte mig genom att göra budgeten för månaden aningen enklare att klara ut, bestämde jag mig för att utnyttja H&M´s medlemsrabatt och beställa lite färgglada skor. Att jag gillar färg har nog ingen missat och de här piffar ju upp vilken outfit som helst. Att de dessutom är platta har många fördelar, de funkar när man ska jobba en hel dag och är lätta att stoppa ner i väskan och ha med som extraombyte. Och så blir det ju billigt! Funkar bättre som humör-höjare än vilka mediciner som helst.

  New shoes for spring
  För övrigt har jag idag lärt mig att jag fortfarande inte riktigt är så frisk som jag kanske skulle vilja. En morgonpromenad följt av några timmars arbete är lite för mycket att begära. Jag får nog hålla mig till antingen eller. Men i morgon är jag ledig så då kan jag promenera hur mycket jag vill. Följt av vila naturligtvis. Just nu är söndagar min favoritdag.

 • bloglovin

 • Karma

  2012-01-27 | 21:09:10


  Jag börjar seriöst tro att det här med Karma inte är helt fel ändå. Good things will come to good people who work hard. När du minst anar det. Känns skönt att veta.

  Bildkälla.

 • bloglovin

 • Kärlek i skoform.

  2012-01-20 | 20:46:10


  Jag ÄLSKAR fortfarande de här skorna och önskar såå att jag hade fått upp ögonen för dem innan de hann sälja slut! De är från Chloé´s s/s-kollektion 2010 och jag blir gaaalen av att veta att jag till och med hade kunnat fynda dem ganska billigt om jag bara kommit på det lite tidigare. För ett år sedan när jag letade efter dem var de så klart både nedsatta i pris och slut överallt och nu när jag fick syn på dem igen i Cherry Blossom Girl´s blogg blev jag lika tokig igen. Gaaah!

  Bildkälla: Cherry Blossom Girl

 • bloglovin

 • Alla snubbar vill ju vara katt..

  2012-01-20 | 16:28:23


  Jättesämst har jag varit på att uppdatera mig. Mest beror det kanske på att mina dagar just nu är ganska tråkiga och aningen monotona. Mitt lilla ryggskott övergick till att göra diverse muskler och leder överspända och detta gjorde i sin tur att viktiga nerver nu sitter i kläm. Ischias kallas det tydligen och är något jag trodde mest drabbade gamla tanter, men uppenbarligen inte. Ont gör det i alla fall. Mest i benet, tro det eller ej. Så vad jag mest gör är räknar timmar mellan alla piller jag ska ta och försöker vila lika mycket som jag försöker vara uppe och röra på mig. Dessutom jobbar jag på som vanligt för som extra-anställd kan jag inte direkt sjukskriva mig. Och det är nog tur för det är ett bra sätt att komma ut och röra på sig.
  Jaja. Nog om tråkigheter. Igår var jag hos benknäckaren för andra gången och det känns som att saker är på väg i rätt riktning. Dessutom tar mina vänner bra hand om mig. Förra helgen hade jag och Alicja myskväll med Disneyfilmer och lite gotte vi hittade i mitt skafferi. Nu har jag gått och varit sugen på att se Lejonkungen hela veckan så igår gjorde jag slag i saken och la in en beställning på ett helt gäng animerade filmer. Nu hoppas jag bara att de ska komma snabbt så att jag har lite underhållning nästa vecka, om det nu blir ännu en vecka med ont och mycket soff-häng. Dessutom är det svårt att motstå att hitta på skoj på helgerna när alla andra dricker vin och dansar. Då måste man ha lite annat kul att roa sig med..
  Och så älskar jag ju tecknat!

 • bloglovin

 • RSS 2.0