Oh my ...

2008-08-31 | 21:38:18

Oh my freakin´god, det här är inte okej! Sienna i mitten ligger till och med i lä, med råge, jämfört med de två andra. Runar i klänning är en syn jag önskar att jag aldrig sett. Frågan är om jag någonsin kommer få en god natts sömn igen... Brrr!

Idioti på hög nivå..

2008-08-29 | 17:51:35Idiot.

Fotbollsfrugan i Saudiarabien..

2008-08-28 | 23:30:12

Okej, så Chippen flyttar till Saudiarabien och tar Oksana med sig, och enligt aftonbladet har han bett om att hon ska få fyra stycken abayor som hon ska kunna bära. Så långt är jag med och visst, man kan väl tycka att man tar seden dit man kommer. En aning anpassning kan nog vara en god idé. Speciellt i Saudiarabien där kvinnor inte får lov att gå utomhus utan heltäckande kläder. Det kan man tycka vad man vill om, men jag kan tänka mig att det är svårt att gå emot om man själv lever där. Hade jag själv flyttat till ett land med den typen av klädkod hade jag nog också försökt anpassa mig, iaf lite och beroende på tillfälle. Frågan är bara hur sugen Oksana är på att täcka sig själv och sina märkeskläder med svarta skynken, då ser man ju inte vad hon har på sig under! Hur ska man då kunna vara en trendig fotbollsfruga? Kan man pimpa sin abaya månntro? Kanske lite glitter eller strass? En och annan brosch, kanske ett skärp i midjan? Nja, vi får väl se hur ofta vi får se Oksana i traditionella Saudiarabiska kläder. Själv skulle jag inte sätta några pengar på det.

Saudiarabien sägs annars vara ett av världens minst jämställda länder, kvinnor får inte köra bil, gå på bio eller teater eller sitta ner på bussen. Västerländska kvinnor som bor där under en tid har nog svårt att anpassa sig och verkligen trivas med alla regler och förbud. De får inte gå på fotbollsmatcher heller, men det har Chippen såklart fixat åt sin flickvän, hon har fått dispens och kan kika när pågarna spelar. Vilken tur. Jag kan inte låta bli att undra vad tusan hon annars ska göra om dagarna..

Farligt värre

2008-08-28 | 19:46:02

Ja, här på Kirseberg lever man minsann farligt har jag hört. Det ska tydligen vara ett av de oroligaste områdena i Malmö. Det farligaste jag varit med om hittills är högstadiekidsen som gick förbi på väg till sin fotbollsträning när jag var på väg in i porten och som inte kunde låta bli att stirra på min rumpa och ropa "Tjena!" och "Söt du är" efter mig in i trappen. Det tror jag att jag kan leva med. Haha.

I-phonegirl

2008-08-28 | 12:10:17

But why?


Inte så duktig

2008-08-27 | 20:31:24

Den senaste månaden har jag varit världens sämsta kompis och kanske världens sämsta bloggare. Jag har nog lyckats halvbra som flickvän och dotter, men annars är det inte mycket annat som hunnits med. Jobb, jobb, jobb. Men nu får det vara slut på sånt!

På måndag börjar skolan. Japp, jag ska börja plugga. I Lund. Spännande spännande. Hur jag ska hinna med allt jag planerat in har jag inte riktigt schemalagt än, men det ska säkert lösa sig. Dagsplanering heter det visst. Eller veckoplanering om man vill vara ännu duktigare. Jag är inte så duktig. Speciellt inte på det där med att komma ihåg vad som ska göras och när det ska vara klart. Om inte annat kanske man skulle kunna bygga en liten Sandra-robot som får gå på föreläsningar och göra anteckningar åt mig medan jag egentligen står i kassan på jobb. Vore bra om den kunde städa också. Någon som har ett tips?

Igår kväll gjorde jag pannkakor och längst nere i kylskåpet ligger där några kvar och kallar på mig. Med jordgubbssylt och vaniljvisp. Mmm. Då förstår ni säkert varför jag måste springa precis nu.

Malmöfestivalen

2008-08-24 | 23:51:02

Okej okej, det blev inget mer igår för vi åkte hem till Marcus föräldrar som hade gäster och bjöd på god mat. Sedan spelade vi lite Guitar Hero 3 innan vi åkte hem och somnade som små barn. I morse fick jag äntligen lite sovmorgon, skulle inte vara på jobbet förrän 11:45, gissa om det var skönt att kunna ta det lugnt och inte cykla som en dåre för att hinna i tid.

Malmöfestivalen är i slut och varenda UFO i skåne har krypt tillbaks in i sina gömställen och bidar sin tid tills de om elva månader och tre veckor kan visa upp sig på stan i all sin härlighet igen. Sällan har jag skådat så många märkliga exemplar samtidigt. Å andra sidan har jag sett massor av kul folk med häftiga stilar också. Mångfald is the shit. Jag gillar att kunna köpa mig en Dallasburgare på Gustav Adolfs torg och sedan kika på folk som dansar grekisk folkdans mitt på gatan på promenaden till stortorget. Dessutom är killen som står och spelar synth vid föreningen Victor Jara på kvällarna en syn för sig.

Det bästa har varit all musik och all mat. Vi har dessutom käkat festivalmat till lunch varenda dag nu när vi jobbat med att packa upp i butiken. Mmmm!


     
Supersköna Motoboy, coolaste Veronica Maggio, Kaisers Orchestra  (ju mer svett desto mera ös), Moneybrother på stortorget och Slagsmålsklubben som avslutning. Dessutom såg jag Peter Morén som var en riktigt trevlig överraskning, Dropkick Murphy´s som såklart rockade, Svenska Akademien som var lika bra som vanligt - om inte bättre, Timo Räisänen, Tingsek och Millencollin som vi tyvärr inte riktigt såg allt av, ibland för att vi hellre stod i kön till mini-donutsen.

Jag vet jag vet!

2008-08-23 | 18:24:00

Jag veeeet att jag är tråkig, men jag jobbar massor och så har det varit Malmöfestival. Vad ska en flicka göra, jag hinner ju inte ha något liv! Men nu är det meningen att det ska lugna ner sig. Jag får återkomma senare ikväll när jag proppat i mig resten av mitt choklad och uppdaterat mig på vad som händer i världen. Då ska jag ge er en Malmöfestivalsrapport som heter duga! Tjing.

Hej katten!

2008-08-17 | 13:52:00Min nya kompis. Jag är en jävel på klon.

Klippa mig?

2008-08-14 | 22:42:01Såhär vill jag klippa mig i höst. Vad tycks?


Bilden kommer härifrån.

Bea Szenfeld

2008-08-14 | 20:54:19

Klockan 7:24 i morse pep det till i min mobil. Från allrakäraste Zara: "Du är med i metro! I beas baddräkt!" Spännande spännande, fick plocka en på väg till jobbet och kunde inte kolla förrän jag parkerat cykeln på Gustav Adolfs torg, men javisst, där var jag på sidan 6. Bilderna var ju i och för sig pyttesmå men det var iaf en liten sneak-peak. Jag hoppas de dyker upp i större senare. Några finns här också, men bara en jag är med på och jag vill se mer.


Jaminsann, hon lever

2008-08-13 | 22:06:03


Jag har:

Målat
Packat
Flyttat
Flyttstädat
Varit i Göteborg två dagar på kurs
Jobbat tolv timmar om dagen sex av de sju senaste dagarna med att bära backar, packa upp, galga, larma, lägga på lager o hänga ut varor
Handlat på IKEA. Tre gånger.
Lämnat tillbaka det trådlösa modemet 
Ätit japanskt i Helsingborg med min hemska bror som behagat komma hem och hälsa på 
Försökt hinna packa upp
Skaffat nytt internetabbonemang
Sovit


Med andra ord: don´t worry, I´ll be back.


RSS 2.0