Så himla trist när nån dör liksom..

2008-12-31 | 15:10:14


"Så himla trist när nån dör liksom för vad gör man med alla kläder och grejer.."


Happy New Year, Happy New Year..

2008-12-31 | 13:44:16

Nyårsafton. Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig, men det är nog ett mindre problem. Har ju hela garderoben full med klänningar så något borde jag kunna hitta. Kanske klänningen jag köpte på H&M igår? Let´s see.  

För en gångs skull på nyår är det ingen hysteri, inget planerande dagen innan; "var ska vi vara, vad ska vi äta, vilka kommer, vilka tittar in senare, vilka hinner vi med, vilka hinner vi inte med, vilka ska vi möta upp, vart ska vi gå efteråt..." osv osv i all oändlighet. I år blir det nyår hemma hos Johan (also known as Gunde) och han har fixat allt. Vilken kille. Det enda jag behöver göra är att dyka upp i något lagom fabulous och ta med mig mitt GH och gitarrerna. Wonderbar. Fast jag kommer sakna tjejerna. I år firar vi nämligen helt emot traditionen, vi kommer inte ens befinna oss i samma stad.  

Äsch, rubriker är så tråkiga..

2008-12-30 | 00:20:07



Har precis sett sista halvtimmen av Charlies Angels. Coola brudar det där. Ikväll har jag försökt vara organiserad, skrivit listor på vad som ska göras imorgon och tagit reda på viktiga datum att hålla koll på. Dessutom har jag lånat om mina biblioteksböcker via interner. Sjukt smidigt det där. Sedan har jag städat. Tömt hallen på skor, dammsugit halva lägenheten och fixat på toa. Imorgon kommer det nämligen folk för att titta på lägenheten. De som äger den har bestämt sig för att sälja den när vi flyttar ut. Sjukt jobbigt egentligen för det påverkar ju oss en del. Tex får vi inte vara hemma imorgon mellan halv fem och sex eftersom det kommer folk. Och så måste vi ju städa. Eller ja, måste och måste, men det är väl ganska trevligt att det åtminstone ser relativt rent ut när det kommer vilt främmande människor till ens hem. Jaja, det ser iaf sjukt rent ut på bilderna de var här och tog. Tänk om det kunde se ut så alltid..

Bild: här.

Mamie´s tattoo - igen

2008-12-29 | 09:59:55



   

På lördag är det dags för nästa sittning. Mamma är förväntansfull så hon nästan spricker bara man pratar om det. Jag blir mer och mer sugen på en egen.. Dock tänker jag inte ge mig på något såhär stort i första taget. Något litet fint får det bli.

Nu flyttar jag till Buckinghamshire!

2008-12-29 | 09:32:14



Jag har funnit mitt kall!  Jag ska flytta till England och söka jobb på St Tiggywinkles Wildlife Hospital för vilda djur. Där ska jag mata föräldralösa igelkottar hela dagarna och kanske promenera lite i sjukhusträdgården med ett och annat rådjur. Låter inte helt fel alls.



Jag älskar igelkottar, har du någonsin sett något sötare?

Foton: Jeff Moore (Aftonbladet)

Chokladmask

2008-12-29 | 02:07:55

Här sitter vi mitt i natta med choklad i hela huvudet. Japp, jag köpte en ansiktsmask av choklad till mamma och kom på att det kunde vara kul att testa. Lite självkontroll är dock att föredra, annars är det lätt hänt att den hamnar i magen istället. Mums!

 

 

Hamiham

2008-12-29 | 01:39:58









Det är alltid mys att komma hem till Mamie och gosa med Hamstern (ja, han heter så). Som vanligt blir det kalas och han får så mycket gott att äta som en liten hamster rimligtvis kan begära och sedan tvingar jag till mig lite mys. Han buffar alltid bort en när man kommer och vill burra in nosen i pälsen, men jag tror att han tycker om det egentligen, han spelar bara svår. Sedan somnade han nästan i min hand och var helt stilla så jag passade på att ta lite bilder. Det är inte ofta han poserar så frivilligt. 

Helsingborgsdagen

2008-12-29 | 00:53:39

Idag har varit en Helsingborg-dag. Först hälsade vi på Marcus farmor i Ramlösa, sedan åt vi middag med Mamie och min morbror och sedan kom tjejerna över och vi drack grönt te och pratade viktigheter. På tåget somnade jag, mätt och trött, med näsan i boken jag för tillfället läser för att klara min tenta.


Update: right now

2008-12-27 | 23:43:52

Just nu: Guitar Hero med ost och kex i vår pyttelilla lägenhet.
Sen: Kanske KB?

Julklapp till mig själv

2008-12-27 | 22:25:46



I torsdags köpte jag en liten efterskottsjuklapp till mig själv. Bara för att jag varit så himla snäll. Nikki Sixx dagbok från åren då Mötley Crüe var som mest sex, drugs and rock´n roll. Najs bajs.

Säng säng säng, sova sova sova, säng säng säng

2008-12-27 | 09:07:41



Jag är så trött! Igår däckade jag först två timmar på soffan efter jobb, sedan hann jag laga lite mat och äta innan jag trillade i säng. Den senaste veckan har jag knappt haft tid att ha något liv, när jag väl är ledig eller inte har något inbokat brukar tiden gå åt till att äta och sova. Ungefär. Fast jag hann med en liten utgång i torsdags. Fastän jag började jobba klockan åtta på morgonen igår. Tröttheten kan kanske bero lite på det..

Mellandagsrean startade inte riktigt så illa som jag varit rädd för. Men idag tror jag det blir desto mer. Fast man kan ju alltid hoppas att folk lärt sig att sprida ut sig lite över dagarna, alla kanske inte kan vara i stan samtidigt.

Nu ska jag jobba. Idag slutar jag en hel timme innan stängning så att jag själv kan trängas med folk i någon butik en stund innan jag åker hem. Och sover.



Bild här.

Jul, jul, strålande jul

2008-12-24 | 20:48:20

Nu har vi precis öppnat alla klapparna hemma hos Marcus mamma och det är dags för efterrätt. Jag fick många fler presenter än jag hade väntat mig och har nästan lite dåligt samvete för att jag inte handlat fler själv.. Känns lite annorlunda men samtidigt spännande att fira jul någon helt annanstans än hemma hos Mamie. Fast det är klart att jag tänker på mina nära och kära i Helsingborg också och hoppas att de har det riktigt bra. På söndag blir det julmiddag där och då firar vi en gång till. Nu ska jag ringa Mamie och önska god jul.

Julmys med släkten och glögg med brudarna

2008-12-24 | 01:24:40

Enligt tradition firar vi alltid lillejul med släkten den 23:e och byter kassar med paketer, dricker glögg och äter småkakor och klenäter. Mysigt! Det är inte klokt hur mycket mina kusinbarn växer mellan gångerna vi ses, busungarna! Marcus fick en ny kompis i Vendela när han hjälpte henne bygga legohus och hon ville absolut inte att han skulle åka hem. Haha. Så söta!

Trött liten Vilmer Vendela leker



Sedan hade jag och tjejerna bestämt träff hemma hos mamma. För första gången på ett och ett halvt år befann vi oss alla i samma stad samtidigt och hade tid att träffas. Bra jobbat. Och trevligt var det, precis som vanligt när vi väl ses. Så trevligt att vi bestämt att vi ska göra om det på söndag.

  


Nu är vi hemma i Malmö igen och ska strax krypa ner i sängen och sova. Då går tiden fortare tills tomten kommer..


Helgen

2008-12-23 | 01:27:58

Vilken helg! Jag har haft så kul och haft så mycket att göra att jag inte hunnit vara inne och skriva överhuvudtaget! I fredags hann vi med mycket. Först häng hemma hos Johan, lite vin och skitsnack, sedan åkte vi in till en fest i en liten liten etta vid folkets park. Där var fullt med folk, men ingen jag kände och vi tröttnade ganska snabbt och gick. Tio meter bort låg ett kebabställe så självklart ville grabbarna käka. Sedan gick vi till Mascot och drack öl. Därifrån tog vi en taxi till slagthuset. Där blev vi inte så långvariga, både Marcus och jag skulle jobba morgonen efter så det kändes lämpligt att sova lite. Men det var trevligt så länge det varade.

I lördags jobbade jag och sedan mötte jag upp med Marcus och vi åkte till kronprinsen och käkade sushi på vårt nya favoritställe innan vi blåste oss hem till Mathias. Han bjöd på pepparkakor, öl och lite provspel av "Guitar Hero - World Tour". I lagom tid - fint folk kommer ju som bekant sent - begav vi oss mot Swedenmodels julfest. I början var allt som vanligt lite stelt, men efter mycket om och men lyckades vi till slut få upp folk på dansgolvet. När musiken tystnade gick alla åt olika håll. Jag och Sara bestämde oss för att kolla in Nöjesbåten eftersom agenturen satt alla på listan där, men det visade sig ganska snart inte vara så spännande. Innan vi gick hann vi bli plåtade av en fotograf från finest.se och dagen efter kunde man läsa på deras hemsida:
"Ett schysst ställe nära Malmö centralstation. Mycket härlig omgivning med trevligt folk. Och man ska inte glömma Dj Hi Ree som skapade grym stämning med sin musik. Gäster var bl a Sweden Models."
 


Vi hamnade istället på Slagthuset där jag träffade massor med folk och vi dansade all night long. Lätt en av de roligaste kvällarna på länge!

I söndags skulle Marcus iväg och jobba tidigt, men jag var ledig så jag och Sara sov till kvart över två innan vi gjorde riktig bakisfrulle med äggamacka och yoghurt. Gottgott. Sedan mötte jag upp med älsklingen och vi handlade mat och hade myskväll.

En riktigt lyckad helg med andra ord. Nu tycker Marcus det räcker med party innan nyår. Jag vet inte om jag håller med. Vi får väl se vad som händer..

Pepparkaksbak

2008-12-19 | 18:46:34

En gång om året träffas jag och grabbarna i Helsingborg och bakar pepparkakor. En mycket fin tradition som vi nu lyckats hålla igång i hela två år. Vi lyckades inte riktigt få till glasyren och så blev pepparkakorna aningen tjocka, men vad gör det så länge de går att äta och man har trevligt sällskap?

Johns himmabakta bröd och mina fina pepparkaksformar. Första plåten John försöker se smart ut med kokboken.. Fredrik och John tramsar med datorn. Hogwarts-hatten Bordsfågel/ödla Galen hund.

Heffaklumpen!

2008-12-18 | 02:10:26



I måndags när jag kom hem hade Marcus fixat middag med levande ljus. Och så fick jag en julklapp i förskott. Man kan väl säga att vi har lite problem med att behålla hemligheter och är aningen otåliga när det gäller att spara presenter till rätt dag. Samlingen växer, nu har jag tre Heffisar. De andra två har jag fått av bästaste Johisen, men han verkade inte ha något emot att någon annan gav sig på hans territorium. Var ju tvungen att skicka ett MMS till honom i London och visa. Han godkände med orden "Oooh, vilken fin". Mjuk och kramvänlig är han iaf. (Heffisen då alltså. Fast Johi är kramvänlig han med. Snart kommer han hem!)

Vinvinvin

2008-12-18 | 00:27:43

Det blev precis som jag trodde: en hel del vin. Vin med ost, kex och pepparkakor hann vi med innan vi ens hunnit stänga butiken ordentligt. Sedan begav vi oss mot "Två bröder" för mer. På vägen skänkte vi en liten Hejkatt till Kitty som sitter instängd i glashuset på torget och så önskade vi en låt. Lite oklart vilken det blev dock. Jag skyller på vinet. Väl framme åt vi baconlindad kycklingfilé med ostfyllning och sedan riktigt mumsig efterrätt. Och så mera vin. Efter att vinet var slut och det närmade sig sista avgång med tåg mot diverse destinationer från centralen begav vi oss ut på torget där de som inte var tvugna att passa någon tid dansade och spanade lite. Sedan åkte vi hem.

  

På väg till bussen upptäcker jag a

2008-12-17 | 13:32:57

MMS

På väg till bussen upptäcker jag att mina stövlar ser ut som att jag klampat runt i en rabatt eller tagit en tur ut på landet. Why? Kan det ha varit lucianatten? I don't get it..


Firmajulfestmiddagmenmestvin

2008-12-16 | 17:28:55

Ikväll är det... firmafest? Kan man säga så om man ska ut och äta middag med resten av gänget från jobb? Jaja, julmys iaf. Och en jäkla massa vin skulle jag tro. På en tisdag! Hur ska det här gå?

Jordbävning!

2008-12-16 | 08:37:00

Vaknade i morse och trodde att någon försökte flytta på huset med en bulldozer. Kunde höra möblerna vibrera och så lät det som det brummade utanför. Det var inte alls i närheten av hur det kändes när jag var i Japan och vaknade av ett jordskalv, men det är väl kanske för att husen där är byggda på ett annat sätt. Där kändes det mer som att huset gick i vågor. Läskigt. Men Marcus fortsatte sova som en liten bäbis och blev sur när han fick reda på vad som hänt och att jag inte väckt honom. Haha.

Boston Tea Party

2008-12-15 | 23:35:26

Vissa saker blir jag mer rädd för än andra. Den här typen av människor är något som skrämmer mig mer än all världens klimatförändringar och växthuseffekter. På kort tid har jag sett två inslag om honom på helt olika kanaler, med journalister från olika världsdelar och vad jag slås av är att det verkligen finns folk som lyssnar på sådant skitsnack. Som till och med anser det vara religion. Visst, åsiktsfrihet i all ära, men ibland önskar man verkligen att en del typer av åsikter var förbjudna. Att man kunde slänga honom i någon liten dragig och kall källarhåla där han kunde få leva på vatten och bröd och ruttna bort. Där kunde han sitta och hata bäst han ville utan att infektera andra människor med sina sjuka fördomar. Usch.

Jag är nog definitivt inte känd som monarkins största försvarare, men såhär borde det fan inte vara okej att snacka om våra kungligheter.

Bush fotad

2008-12-14 | 21:25:03

Haha, hade jag fått chansen hade jag också gett Bush foten. En riktig känga hade han fått. Även om det skulle innebära att bli nerbrottad av säkerhetsvakter. Small price to pay.

Fast det hade såklart berott på vilka skor jag haft på mig för dagen. När jag tänker efter hade jag nog varit tvungen att köpa några extra fula för ändamålet. Inte tusan är han värd att slänga några snygga skor på.. Hmm. Tål att funderas på. Kanske ett par billiga flip-flops?

Nej, nu vet jag. Ett par foppa-tofflor skulle han ha!

Kitty tatuerar sig - just nu live

2008-12-14 | 16:41:55

MMS

Kitty tatuerar sig - just nu live på Gustav Adolfs torg.


Musikhjälpen

2008-12-14 | 11:14:11

Nu är musikhjälpen igång och eftersom de har placerat glashuset precis utanför mitt jobb kommer jag befinna mig på front row hela dagarna. Nu ska jag gå.

Har man inget bättre för sig idag kan man följa alltihop live här. Livestream is the shit.

Daisy Lowe

2008-12-13 | 23:05:01



Det är mycket snack om huruvida Daisy Lowe verkligen är så "kurvig" som de stora modehusen och tidningarna försöker framställa henne eller inte. Själv tycker jag inte hon ser större ut än någon annan modell. Fast jag har ju inte träffat henne personligen. Jag är mer imponerad av hennes portfolio. Vilka bilder! Och så ser hon alltid fabulous ut på röda mattan.










Bilderna finns här, här, här, här, här och här.

Måndagsbarn

2008-12-13 | 19:32:02



måste den verkligen ta slut?

Checklist - last night

2008-12-13 | 17:44:46

Mat - sushi blev det, massor av sushi och ingefära med soya. Mmmmm.
Dricka - japp, en och annan cider och några shots. Minttu är en ny favorit - hur har jag kunnat missa det innan?
Dansa - oh ja, först till irländsk livemusik på Fagans och sedan lite allt möjligt på Slagthuset.
Sjunga - som sagt, irländsk livemusik, say no more.
Drama - inte mycket nej. Men vi åkte svarttaxi och jag var faktiskt lite rädd.
Skandaler - det är definitivt skandal när man är tvungen att gå hem alldeles för tidigt för att någon annan blivit för full och mår kass.
Rolig kväll - Någon som vill göra om det, ikväll kanske?

Sugen på fest

2008-12-12 | 18:56:05

Ikväll hoppas jag verkligen att det blir ös. Gärna mat, dricka, dansa, sjunga, lite drama och en och annan skandal, whatever, för ikväll unnar jag mig party. Imorgon är planen att vara bakis hela dagen och bara sitta hemma med skolböckerna och det kan jag lika gärna göra medan jag mår lite kass. Fast känner jag mig själv tror jag inte det blir speciellt mycket drama. Eller skandaler. Däremot hoppas jag killarna är lika inne på att ha en rolig kväll som jag är. I need it.

"High fidelity"

2008-12-11 | 23:40:31

Sitter och tittar på "High fidelity" och kom på att då måste jag ju också göra en topp fem. Av något. Vad som helst. Nu ska jag bara välja ämne. Stay tuned.

Pepparkakor

2008-12-11 | 23:21:46

Vi fick en hel påse nybakade pepparkakor av världens bästa grannar Lina och Patrik. Gottgott.


Första plåtningen i korta håret

2008-12-10 | 20:50:23

  

Första bilderna med mitt nya, korta hår!


Se upp för snusk-Erika!

2008-12-09 | 23:20:30

Någon som kallar sig Erika har suttit och pratat med mig på msn halva kvällen. Jag har redan från början förstått att det förmodligen är en man med förkärlek för kvinnor som dominerar honom. Varför? "Hon" låtsas ha en mamma som är chef över en städfirma som "hon" ska ta över. Städfirman är något utöver det vanliga: det är endast unga killar som jobbar som städare och modern låter dem ha morgongympa där hon bossar över dem och lär dem gå i högklackat. "Hon" själv har en pojkvän som kryper i stoftet varje dag. Och "hon" tycker om att diskutera vilka underkläder som sitter bekvämast.

Vad får jag ut av det? Tja, jag är väl en hemsk människa som tycker om att dumförklara creepy snubbar som letar unga tjejer på msn. Stäm mig.

Så, se upp för [email protected], hon är inte riktigt den hon utger sig för att vara.


Light-gris

2008-12-08 | 21:55:54

Jag har fått en originell mini-ficklampa av Sofia, som hon köpte i NY.

 

En liten gris! Jag har den alltid i fickan fall i fall jag hittar någon att lysa på. Vilket jag faktiskt gör. Ofta.



Varför får jag alltid grisar av folk? Förra året fick jag en minigris i plast av Mathias i julklapp..


Paket!

2008-12-08 | 21:25:23


Jubileum!

2008-12-08 | 16:34:22

Idag firar jag och min älskling ett helt år tillsammans. Känns helt sjukt att tiden gått så fort, vart tar den vägen? Men vi har hunnit med en hel del, från långdistansförhållande till att flytta ihop, från Köpenhamn till Milano och Venedig, från långt hår till kort, från vinter till sommar till vinter igen..  


Lite Texas Pecan och en fettsugning, tack!

2008-12-07 | 20:44:39

Sitter just nu och äter Texas Pecan-glass och tittar på en fettsugning. Inte live då, men kameramannen är tillräckligt närgången för att det ska bli obehagligt. Nu gör de en tvål av en del av fettet. Perfekt söndagsunderhållning.


Julgran

2008-12-07 | 11:29:23



Eftersom vi bor på 25 kvadrat var det ganska självskrivet från början att det inte skulle bli någon gran. Men igår köpte vi oss en liten En som jag sedan klädde in i guld-ludd. Så nu blir det julstämning här med.

Klappar till kidsen!

2008-12-06 | 18:53:27

Nu har jag köpt julklappar till kidsen! En massa söta små kläder. När man jobbar bland barnkläder och ser alla söta små saker varje dag blir man ofta supersugen att köpa med dem hem och bara spara och ta fram och titta på ibland. Klappa lite fint. Därför är det extra kul nu när man faktiskt får en anledning att köpa med sig en påse full med små färgglada saker hem. Sedan att det kostar lite är väl något man får förtränga så fort man bara kan..

Musikalkvällen

2008-12-06 | 02:11:53

Ooooo, musikalen var precis så fin som jag väntat mig! Färg, glitter, kärlek och halvnakna grabbar med simfötter. Fast jag tror att måste jag välja så tyckte jag bättre om filmen på bio. Nog mest för att på film kan man klippa och fixa och ha olika miljöer och större möjligheter. På en scen fungerar det inte riktigt likadant.

Nu ska vi mysa och lyssna på soundtracket till filmen.



Abba in the good old days. Vilka kläder!

Mamma Mia tonight

2008-12-05 | 17:28:22

Nu ska jag ta en dusch och göra mig fin för middag med Marcus föräldrar och sedan ska vi allihop se musikalen Mamma Mia i Malmö Arena!



Bild <--- där

Vi har fått en lägenhet!

2008-12-05 | 15:08:56

En helt nyrenoverad tvåa på 50 kvadrat blir vår den förste februari!

Jag har vetat om det i en vecka, men fram tills nu har det känts som något som verkat alldeles too good to be true. Speciellt med tanke på hur svårt det är att få en hyresrätt i förstahand. Jag har hela tiden misstänkt att något skulle komma emellan och att de skulle ringa och säga "Sorry, det blir inget tyvärr, men ni får gärna stå kvar i kön så kanske det dyker upp något inom det närmaste året.." Men nu är det bestämt och på måndag ska vi skriva kontrakt! En alldeles egen tvåa i förstahand kändes för bara två veckor sedan som en omöjlighet. Wihooo!

Det finns dessutom badkar! Så jag har köpt en Hejkatten-tvål och satt på väl synlig plats hemma så att varje gång det känns tungt kan jag kika på den och veta vad som väntar om inte så länge alls. Pepptalk är nödvändigt såhär mitt i vintern.



Fast allt gott för alltid något dåligt med sig. För det betyder ju faktiskt att vi inte kommer vara grannar med Patrik och Lina längre.. Och det är definitivt trist.

Julklappar på Stadium

2008-12-05 | 14:02:31

Igår var det julklappskväll på Stadium och eftersom Marcus jobbar extra där fick han ta med vänner och familj. 30% rabatt på allt. Tanken var att jag skulle titta efter grejer till skidresan och kika lite på friluftsprylar. Fast jag hade inte tänkt att jag egentligen skulle köpa något. Kanske ett underställ möjligtvis.

Det blev ett underställ. Ett jättefint från Helly Hansen med rosa ovandel och svart byxa. Mys. Det blev också en praktisk vattentät förvaringsficka för mobil/mp3-spelare, så att jag slipper vakta telefonen med mitt liv och sova med den innanför kläderna i sovsäcken framöver. Dessutom blev det två par skor. Visst, sammanlagt blev det inte mer än 750 spänn, men det var ungefär 750 kronor mer än jag hade tänkt spendera. Dessutom har jag hängt undan julklappar på jobb till barnen i släkten. Det blir en dyr månad. Men jag är mycket nöjd, det kändes dags att byta ut mina utslitna gympadojjor, de var inte helt frächa efter allt springande mellan castingar i Milano och sen öppnandet av butiken då vi packade upp alla varor. Skitigt värre I tell you! Så det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga de gamla i soporna. Det måste för övrigt vara något typ av mirakel från min sida - vanligtvis har jag mycket svårt för att slänga något inte bokstavligt talat håller på att falla sönder.  Speciellt om det är skor eller kläder.



Bild från stadium.se

Mysteriet på Greveholm

2008-12-04 | 08:47:49

Det är mycket snack om vilken som är favorit-julkalendern genom tiderna. Min är lätt "Mysteriet på Greveholm" från 1996. Fast det finns många konkurrenter, tänk bara Ture Sventon - alltid med temlorna i högsta hugg medan han jagade Ville Vessla över hela världen, eller Kurt Ohlsson och hans sidekick Arne. Haha. Många trevliga (och tidiga..) decembermorgnar.



Bild här.


Marie Antoinette

2008-12-03 | 23:43:56

Vissa kvällar önskar man att man kunde klä upp sig i sann Marie Antoinette-anda och partajja, käka bakelser, fnittra med tjejkompisarna och dricka champagne all night long istället för att oroa sig över plugg och annat trist. Fina klänningar och söta skor och pastellfärger till tusen. Jag tror jag måste köpa mig dvd:n och drömma mig bort. I love it!




(Tänk sen att kunna ligga utslagen såhär dagen efter, och låta tjänstefolket mata en med praliner och dricka en rosa-champagne-återställare ur ett fancy coctailglas. Aaaah..)




Bild här och här.

Mamies tattoo

2008-12-03 | 18:46:48

Mamma har börjat på sin japanska tatuering som ska täcka hela armen nu. Än så länge har hon hunnit med två av fem sittningar och gjort en del av konturerna och börjat på färgerna lite. Igår såg det mest ut som ett paket, en massa plast och tejp och svårt att se några färger eftersom det var aningen svullet och blodigt. Men idag fick jag ett MMS med hur det ser ut utan plasten, och även fast bilden är lite liten och suddig så ser det redan riktigt fint ut. Den kommer bli jäkla häftig när den är klar!


Busmusen.

2008-12-03 | 17:18:04



Igår hälsade jag på hos Mamie i Helsingborg och passade på att mysa lite med min lurviga bushamster.

Gordon Ramsay - skicka mig samma vitaminer som du käkar

2008-12-01 | 10:18:18

Jag har funderat mer än en gång på hur Gordon Ramsay har lyckats få tag i en sådan snygging till fru. Han är ju alltid så rå, skriker och gormar och säger fula ord, finns det någon som tänder på det? Dessutom verkar han sjukt arrogant. Jag förstår att det fungerar på hans jobb, jag menar ser man programmet fattar man att vissa av dem som deltar verkligen behöver en spark i häcken då och då. Men håller han på likadant hemma? Jag är väl fördomsfull, men jag hade mer väntat mig någon typ av grottkvinna som kunde dunka honom i skallen så fort han kom hem och se till att sätta honom på plats. Inte en liten, blond, späd sak.

Dessutom har jag undrat hur tusan han ens haft tid att skaffa fyra ungar, är han inte typ världskänd kock, driver flera restauranger, skriver kokböcker, gör tv-serier och designar köksprylar? När hittar han tid att ha ett liv och dessutom ta hand om en relation och fyra småbarn?

Sedan kommer nästa gåta: hur har han då dessutom lyckats bolla (haha) en älskarinna sådär vid sidan av? Och varför? När han nu har en gorgeous fru som väntar hemma? Alltså, vissa saker är beyond my understanding, det märker jag..

Nattsudd, nattplugg

2008-12-01 | 03:36:43

Alltså, när jag är klar med det här ska jag belöna mig själv med att köpa och sedan sträckläsa "Twilight". Jag önskar att man bara kunde trycka på en knapp och så var det klart.
Bara en uppgift kvar nu. Om tio timmar börjar jag jobba så jag borde väl hinna innan dess...

RSS 2.0