Barcelona baby!

2008-02-27 | 20:14:07

På lördag bär det av. Efter mycket om och men och krångel med biljettbokning åker jag äntligen till Barcelona igen. Jaaa. Ska bli så fint att åka dit, men samtidigt känns det såklart jobbigt att veta att man ska vara borta från alla så länge. Men men, eftersom det jäkla högskoleprovet inte går att boka om till annan ort är det mycket möjligt att jag kommer hem för en helg-visit inom en inte allt för avlägsen framtid. Närmare bestämt 6 veckor från lördag. Vilket också råkar vara min älsklings födelsedag :) Så då blir det partaj av mer än en anledning.

Nu är jag hungrig. Dags att promenera hem och laga något gott (och GI-vänligt). Jag får hoppas att jag inte blåser bort på vägen. Får väl knyta ett snöre runt handen som Marcus får hålla i fall i fall.


Och så lite regn..

2008-02-26 | 11:19:23

Det spelar ingen roll hur kort väg det är mellan busshållplatsen och lägenheten, när det regnar är allt för långt bort.

Sol!

2008-02-25 | 10:06:06

Finns det något finare efter en lååång och tråkig vinter än när man vaknar på morgonen och solen skiner in genom fönstret. Sola i soffan någon?

image3

Helgen

2008-02-24 | 22:18:11

Japp, så var helgen nästan slut igen. Men det har varit en trevlig en, fastän den gick snabbt. Vår grekiska buffé i fredags blev hur kul som helst och alla hade med sig olika mumsigheter. Jag blev så mätt att jag nästan sprack.
Igår var vi lata och sega och bestämde oss för att ta det helt lugnt på kvällen, så jag, Marcus, Zara och Robin hängde hemma hos mig och spelade Guitar Hero. Vi tog en liten paus för att titta på melodifestivalen som dock inte var någon superhit. Vi kom iaf fram till att rätt låtar vann den här gången. Great.

Förutom det har vi haft städhelg, först städade vi Marcus lägenhet i Lund igår och idag min i Malmö. Sjukt skönt att komma hem till en ren och fin lägenhet. Dessutom känner man sig så duktig.

Nä, nu ska jag leta reda på en billig flygbiljett och sen är det kanske dags för en liten promenad. Har precis börjat på en 600-sidors bok som jag planerar att bli klar med innan jag åker också, så jag får nog lägga på ett kol. Man vill ju inte släpa med sig en trekilos pappersklump i resväskan om man inte måste.. 

Blogg

2008-02-22 | 12:49:13

Jaha, då har jag också hamnat i bloggträsket. Fast jag visste väl egentligen att det skulle hända förr eller senare. Dags att samla allt på ett ställe och inte hålla på och skriva på 30 olika sidor. Resedagboken, lunarstorm, skunk, vad ska nu hända med mina konton där? Haha.

Det verkar som det mesta löst sig med vad jag ska hitta på den närmsta tiden och det känns väldigt bra. Även om det innebär en del uppoffringar. Fast det blir nog mest kul. Men men, mer om det sen. Nu har jag inte tid för jag ska snart sätta igång att laga lunch till Zara och Marcus och sen ska vi bege oss mot Willey´s så att vi kan handla mat till vår grekiska knytkalas-buffé ikväll. Jag ska försöka tvinga med mig Johi också, han kan minsann hjälpa till!


RSS 2.0