Bilder

2009-01-22 | 00:15:10

Idag fick jag tag i en ny tidning jag är med i. Bilderna var lite roligare den här gången än sist. Försökte ta bilder på tidningen med mobilen, men det blev ju lite sådär. Nåja, bättre än inget iaf.








Inatt, idag, ikväll

2009-01-21 | 23:52:33

Inatt blir det tentaplugg utan bara helskotta. Imorgon SKA den vara klar.

Idag har jag blivit intervjuad. Jenny behövde lite hjälp, hon och hennes grupp hade i uppgift att göra ett reportage om mode och genus, så de frågade om de kunde få intervjua mig i egenskap av modell. Klart man ställer upp. Som om om jag skulle sitta på någon expertis om mode. Men man fick iaf känna sig lite viktig, haha. Det var faktiskt kul och jag hoppas tjejerna fick ut något vettigt av det. 

Ikväll har vi varit ute och käkat med jobb. Blev pizza på "Vespa" för pengar som vi vunnit i årets julkalender. Vi vann en hel massa; biobesök, godis, underkläder, strumpor och annat kul. Hoppas vi säljer lika bra nästa år. Kan man inte ha en kalender på sommaren också? Kanske kalla det en solkalender och så kan det finnas fina sommriga vinster under luckorna istället? Tror jag ska lägga fram förslaget hos chefen..

Two in one

2009-01-20 | 21:38:27

Det finns inget trevligare än att sitta i soffan och kränga kycklingvingar samtidigt som man tittar på intressanta dokumentärer på tv. Speciellt inte när du vet att du egentligen borde bruka allvar och plugga. Då blir allt annat så mycket intressantare.

Just nu tittar jag på en dokumentär om en liten bäbis i Indien som föddes med två ansikten. De tror såklart att lilla Lalli är en reinkarnerad gudinna eftersom deras gudabilder ofta har flera ansikten eller armar och ben. Stackars liten. Det kan inte vara lätt, speciellt inte på ett ställe som Indien där man litar lite sisådär på sjukvården och där man tror att det bästa man kan göra för att bli frisk är att skrämma bort lite onda andar.



Bilden kommer härifrån.

Sova i 100 år?

2009-01-20 | 11:47:43

Lite kass är det allt att det är över en vecka sedan jag skrev. Såhär många dagar har det nog aldrig gått mellan inläggen. Till mitt försvar har jag haft massor att göra med mina tentor och nu börjar jag se ljuset i slutet av tunneln. Vad jag helst vill göra efter att jag är klar är att sova. Helst i hundra år. Ungefär såhär. Bilden kommer från en tidning jag gjorde i Milano i våras och passar som handen i handsken.


Pluggapluggaplugga

2009-01-09 | 19:43:42

Här sitter jag. Något som kunde varit en riktigt trevlig fredagkväll är istället vigd åt plugg plugg och åter plugg. Tråååkigt. En påse bilar blev min räddning (tack Charlotte!). Hittade den i ett skåp i vardagsrummet och har varje intention att sluka den innan Marcus kommer hem, annars tror jag inte det blir många kvar åt mig. Fast jag kan spara några, han har lovat att köpa med sig choklad. Ska försöka spana med ett litet getöga över böckerna på "Let´s dance" som börjar ikväll. Lite kul ska man väl få lov att ha. Tycker de verkar ha fixat ihop ett roligt gäng deltagare. Ska bli kul att se hur duktig Blondinbella är på att shaka rumpan. Min förhandsfavorit är Laila Bagge.  

Is this love?

2009-01-08 | 23:14:15

Jag kände mig lite mysig och kärleksfull och bildgooglade därför ordet "love". Det jag hittade var inte riktigt vad jag väntat mig.



Brrr. Nu går jag och lägger mig.


Bild.

Skidåkning

2009-01-08 | 00:27:52

Den 23 åker vi till Saalbach för en veckas skidåkning och jag har en känsla av att det kommer bli underbart roligt. Tur att Jimmie också är en newbie i backen annars hade jag väl blivit sist kvar och neråkt av de andra grabbarna. Känner jag dem rätt kommer de väl släpa upp oss i högsta backen på en gång och flina när vi försöker ta oss ner. Nåja, skoj skoj ska det bli. Och råkar någon såhär illa ut hoppas jag det är någon av de andra så att jag kan sitta en bit bort och skratta lite elakt..

Ljuva åttiotal..

2009-01-07 | 19:14:01

Robin i "How I met your mother" erkände precis för de andra i gänget att hon  varit popsnöret "Robin Sparkles" i sitt tidigare liv. "I would be less embaressed if it was porn.." Haha.


Let´s go to the maaaal... Fägerna, the moves, stentvätten och syntarna. My oh my.


Det fick mig av någon anledning att tänka på dansscenen från "Breakfast club", som jag för övrigt älskar. Helt otroligt att filmen är från samma år som jag föddes. Soundtracket är inte att leka med och filmen skulle jag nog kunna se hur många gånger som helst..


Kallt som i en isbjörnsrumpa

2009-01-07 | 00:32:08

Mitt nya nagellack är helt galet. I love it.

Det är så in i bängans kallt ute och snart står jag inte ut mer. Imorse snurrade jag in mig i min nya halsduk, drog mössan över huvudet och gick ut till busshållplatsen. Det kändes ganska okej. Nu snöar det och jag hoppas det fortsätter. Ska det vara kallt kan det likagärna snöa, det är mycket mysigare. När det är vitt och fint kan man iaf låtsas att man inte känner vinden. Och jag har inte hunnit åka pulka än den här vintern.


Kallt som i en isbjörns rövhål? Vem vet, men kul är det i alla fall.

Everybody, dance now!

2009-01-06 | 01:32:24


Karate in the kitchen

2009-01-05 | 23:30:25

Ledig ledig ledig. Skönt. Fast vi fick gå upp i tid i morse och städa lägenheten och åka till biblioteket ändå. Mäklaren var här och skulle visa lägenheter för lite folk så vi flydde fältet. Sedan köpte jag mig en ny mössa och halsduk. Glömde min mössa på ett jobb i Köpenhamn för ett bra tag sedan och idag frös jag så mycket att jag seriöst trodde jag skulle förfrysa lungorna och dö mitt på Gustav Adolfs torg. Så då var H&M nära till hands. Såklart hittade jag två par jeans och kom på att jag behövde en mascara också. Jag älskar mellandagsrean.



Marcus in the kitchen
 Jag är mer intresserad av knivarna, moahaha!


Ikväll har vi lagat mat och lyssnat på lökig Italiensk kärleksmusik. Sedan har vi ätit, druckit vin och tittat på CSI. Nu kollar vi in "Knocked up" som hittills är helt ok...
Ajaj, jag hör själv hur det här börjar låta. Tror det måste bli dags att sluta samla vuxenpoäng snart. Kanske dags för typ en vecka full med fjortisfylla för att lätta upp Svenssonlivet..?

Hål i huvet?

2009-01-04 | 19:56:37

Jag har ett hål i mitt finger. Japp. Ett hål. Jag skulle vika jeans på ett bord och råkade dra handen mot hyllan ovanför. Swish sa det och så var en bit av knogen borta. När jag tittade under hyllan satt den kvar. Mysigt. Jag blödde ner en slips och fick hämta ett plåster, fast det egentligen är emot mina principer. Illa.

Igår var jag hemma hos Dan och badade tunna i trädgården ihop med ett gäng scouter jag inte träffat på alldeles för länge. Mycket mycket trevligt var det. Varmt som tusan i vattnet, iskallt utanför och så en kall öl i handen, mmm. Bättre sätt att spendera en lördag kan jag inte komma på.


Vuxenpoäng på mig

2009-01-02 | 18:47:37

Jag har lätt tjänat ihop iaf tre vuxenpoäng idag. Först har jag varit på biblioteket och lämnat tillbaka mina låneböcker och  passade på att skriva ut min hemtenta när jag ändå var där.. På bussen dit pluggade jag. Sedan gjorde jag ett par ärenden på stan, gick in på jobb och kollade hur de hade det, innan jag tog bussen till värnhem för att handla mat. Först på Netto, sedan gick jag till systembolaget och köpte en flaska rött vin innan jag handlade det sista på Coop. Nu står jag här hemma och har satt in bakpotatisarna i ugnen i lagom tid så att de ska vara klara precis när Marcus kommer hem. Under tiden luftar jag vinet, blandar såser, steker kyckling - allt i rätt ordning. Ni får gärna applådera, jag vet att ni vill. 

Nyår at Gunde´s

2009-01-02 | 12:55:48


"Kom igen nu grabbar så försöker vi se häftiga ut"

Jag hade en svag aning redan då att jag kanske skulle valt en längre kjol eller iaf haft heltäckande svarta strumpbyxor till. Efter att ha tittat igenom en del bilder ser jag saken mycket klarare. Jag hade helt rätt. Fast vad gör man inte för att det ska bli en trevlig kväll...

Fint dukat och god mat - vad mer kan man begära? Marcus och jag. Riktiga rockers. Chilli´n on the floor. Sötnosar! Dancin´. Lägg speciellt märke till hur jag lever mig in i musiken.. Glada grabbar..  Mysigt med pussar. Handen i armhålan - inte riktigt lika mysig.. Mycket stilig Jocke med Frida. 
 Johans standardpose Alla grabbarna. Hälften blundar..

"The Brothers Grimm"

2009-01-01 | 23:10:58



Ost och kex och en bra film. Det tycker jag låter som en riktigt bra efter-festen-kväll. Vi har precis sett "The brothers Grimm" med min favorit Heth Ledger och den är inte alls så kass som kritikerna säger. De kan ta sig i brasan.

Gårkvällen blev riktigt kalaskul och bilder kommer upp senare när Johan behagar lägga upp dem. Mina egna mobilbilder är som vanligt inte riktigt så bra som man skulle önska. Jag måste köpa mig en ny kamera.

Bild.

RSS 2.0