Nästan framme!

2009-06-30 | 00:22:19

Vi har precis kört av båten och, enligt Johan, kört förbi Alex mormors hus. Oh, ringmuren! Så fint. Spännande!

På väg till Gotland!

2009-06-29 | 18:49:20

Nu sitter vi i bilen på väg till Oskarshamn och båten som ska ta oss till Gotland. Woho! (Trådlöst internet is the shit!) Vi har precis börjat köra igen efter en liten paus på McDonald´s och jag och Sofia smet in på Netto för att köpa chips och cola till kvällen. Och glass. Gottgott!

För övrigt skulle jag vilja tillägga att jag faktiskt packade på typ en kvart. Denna information är nog endast av intresse för de personer som känner mig väl, men det är just därför jag vill poängtera detta fakta. Jag skulle också kunna skriva "jag kan faktiskt  vara snabb när det gäller"  för det är ungefär det jag menar.  Bara så ni vet.

Preview

2009-06-29 | 12:15:17Från en restaurang på Mykonos kan man ha såhär vacker utsikt en dag i juni. Ett litet smakprov bara för jag har egentligen inte tid, vi har nämligen fått vår nya soffa och jag sitter på golvet och skruvar fast ben och lyssnar på "Familjen". Stay tuned med andra ord.

Hemma!

2009-06-27 | 18:18:32

Vi är hemma! Grekland var helt underbart och vi hann med tre öar innan vi åkte vidare för ett par nätter i Aten. Och jag är faktiskt brun. Vilket är ett smärre mirakel eftersom jag annars har färgen genomskinlig/fluorocerande (oj, det där var ett svårt ord). Nu ska jag och min älskling äta sushi och sedan är det 26-årsfest som gäller för kvällen. Ingen rast och ingen ro. Jag ska försöka få upp lite bilder så snart som möjligt, I promisse.

Alldeles för sent...

2009-06-17 | 02:56:46

Det är ganska exakt tre timmar tills taxin står utanför för att ta oss till flygplatsen. Ännu har vi inte gått och lagt oss. Mina saker ligger utspridda över golvet, organiserade i fina högar. Jag kan inte packa ner innan vi duschat för necessären ska ligga underst. Med andra ord måste jag gå upp om två timmar, duscha, packa och bli klar med allt annat som borde göras innan man åker bort (typ slänga soporna och vattna blommorna). Jag borde sova.

Bajs

2009-06-16 | 23:57:37

Idag har jag varit ute och sprungit. Några varv runt dammen i parken blev det. Parken är full av barn som leker, gamlingar som promenerar, uteliggare som mest sitter på bänkar och snackar strunt och mammor med barnvagnar. Precis på trottoaren på väg ut från parken mötte jag just en sån mamma med just en sån där barnvagn. Hon hade även två hundar, en stor och en liten. Valpen sitter på trottoaren och bajsar. Precis där människor kommer gå och barn kommer springa och dagisfröknar kommer leda hela barngrupper och vagnar och så vidare och så vidare. Mamman med vagnen stannar och rotar i sin väska och jag tänker såklart att hon letar efter en bajspåse. Döm om min förvåning när hon istället börjar gå igen och lämnar en ganska ordentlig hög med bajs kvar mitt på gångvägen. Jag funderade några sekunder på om jag borde säga något, men valde att låta bli. Fegis. Hela vägen hem funderade jag på vad jag borde ha sagt. När jag sedan stod i tvättstugan funderade jag på vad hon skulle ha svarat. Vad som hade hänt. Hela eftermiddagen har jag tänkt. Detta är vad jag har kommit fram till:
JAG HOPPAS ATT DU TRAMPAR I BAJS PÅ VÄGEN HEM!
För det är precis så jag känner. Sådeså.


Bajsbilden kommer härifrån och är ett omslag till en bok som innehåller en massa rolig fakta om just bajs. Helt enkelt verkar det vara en bra grej för folk som är intresserade av ämnet.


(Nu undrar ni säkert precis som jag hur många gånger man egentligen kan få in ordet bajs i ett blogginlägg och i det här har jag faktiskt fått med fantastiska 8 st. Om man inte räknar in rubriken men räknar in bilden då alltså.)

Kamera till Sandra

2009-06-16 | 17:57:31

Nu har jag äntligen köpt mig en ny kamera. Den ser ut såhär och är alldeles alldeles underbar.Och det var ju definitivt på tiden. Imorgon åker vi! Woho!

Bild.

Semester!

2009-06-15 | 13:17:25

Jag har SEMESTER! Och just nu befinner jag mig i ett tillstånd där jag önskar att den aldrig tar slut och funderar på bästa möjliga sätt att förlänga den så mycket som möjligt. Eftersom vi har proppat de här tre veckorna fulla med planerade roligheter kommer jag knappt ha tid att vara hemma och ta det lugnt, men å andra sidan kan man ju faktiskt slappa i soffan resten av sommaren efter att man slutat jobba. På onsdag drar vi till Grekland för att båtluffa med Marcus familj i tio dagar. Sedan hinner vi vara hemma ett par dagar innan det är dags att sticka till Gotland för att hälsa på Alex. Full rulle - just the way I like it!

Som en död råtta?

2009-06-04 | 23:26:30

Idag har jag träffat mina underbara flickor och vi har shoppat second-hand, ätit bakpotatisar på Graffitti och avslutat eftermiddagen med te och italienska skorpor hemma hos Alicja. På väg till respektive busshållplats fick jag och Yasemin syn på den här konstiga dekorationen på en av plattorna på trottoaren.


Varför?

Helgen i bilder

2009-06-01 | 23:19:12

När jag tog upp min mobil för att kolla om jag hade tagit några roliga bilder att visa upp från de senaste dagarna fann jag en mycket blandad kompott. Enjoy people.Invasion? Jag tycker inte alls om fåglar när de är för många på samma ställe.. Hitchcock varning. Brrr.
Jag och söt-Sofia ramlade över en äcklig fisk mitt på vägen på kyrkogården när vi var på väg hem till mig i lördags. Hur hamnade han där?Lördag på väg från Fagans till Slagthuset. Word.På bussen på väg hem från morsdagfirande hos Marcus mamma i söndags. Jag funderar fortfarande på om detta var någon ny typ av reklam jag inte förstår mig på, om de var upphittade och sökte ägare eller om det helt enkelt bara var ett skämt.

RSS 2.0