Årets pepparkakshus..

2010-12-19 | 20:44:46

Idag har jag och mina vänner bakat pepparkakshus och pepparkaksdjur.
Planen var att det skulle se ut ungefär så här:


Men verkligheten är aldrig riktigt lika ljuv:


Sedan gav alla upp och åkte hem och lämnade mig med mjöl i soffan och pepparkaksdeg mest överallt. Konstaterade att vi nog är bättre på att snacka än på att baka..

Bildlänk.

Rebellerna på Friisgatan

2010-12-15 | 20:04:19


Nu är grabbarna med i tidningen också! Kanske inte så konstigt, Alex har en tendens att dra till sig uppmärksamhet - och det är väl aldrig fel när man vill få folk att komma och provkäka. På fredag ska jag själv dit med tjejerna och äta för första gången. Spännande! Så ett hett tips om ni funderar på vart ni ska gå när ni är i Malmö: "Restaurang Rebell" på Friisgatan 8 - kom ihåg var ni hörde det först!

Planer och ny inspiration

2010-12-14 | 15:56:34

Jag har inte riktigt orkat eller haft inspiration att skriva de senaste dagarna. Först hade jag mycket med skolan och en tenta som skulle göras. Sedan fick jag ett mer eller mindre chockartat och jättetråkigt besked som faktiskt gjort att jag känt mig lite ledsen och orolig i några dagar. Lägg dessutom till lite vanlig "det-är-vinter-och-mörkt"-trötthet på det så är det nog en bra summering skulle jag tro. Nu börjar det dock bli lite bättre och jag har planerat in en massa roligheter som ska hinnas med innan jul. Jag ska hinna baka pepparkakshus med mina vänner och pyssla med mina små kusinbarn, jag ska gå på julbord med Marcus mormor och ha bak-mys med hans familj och syskon. Och så ska jag äta middag med tjejerna på Alex nya restaurang; "Restaurang Rebell", för första gången och jag hoppas på att middagen sedan följs av en trevlig utekväll. Mysigt!

Så mycket bättre!

2010-12-12 | 22:18:18


Åååh, nu är "Så mycket bättre" slut för den här säsongen. Vad ska jag nu ha som tv-godis? Jag har i och för sig inte sett sista avsnittet än, jag brukar alltid "spara" det till lite senare i veckan för att belöna mig själv med någon kväll när jag känner att jag varit extra duktig. Jag ser redan fram emot nästa säsong, men samtidigt har ju bra program en tendens att inte bli riktigt lika bra när de fortsätter i en andra säsong. Eller tredje eller fjärde för den delen. Och med nya artister kan det ju aldrig bli samma sak.. Jag får väl köpa första säsongen på någon box och se den om och om igen istället. Haha, surtanten har talat!

Bildkälla.

Let them eat cakes!

2010-12-08 | 14:31:58


Jag och Alicja sitter här och drömmer oss bort med bilder från filmer och fina tidningar och snickesnack. Jag måste köpa "Marie Antoinette". Hela filmen är som en tavla som man skulle vilja sätta upp på väggen! Mera te!

Bildkälla.

Min nya, roliga träningsmanick

2010-12-07 | 20:43:42

Här har ni en bild på min nya, fantastiska träningsmanick. Idag har jag tagit första rundan och den verkar funka bra även på cross-trainern. Great. Dessutom har jag lagt upp mina träningsmål på nikeplus.com och jag känner mig taggad! Det finns inget som gör det roligare att träna än motivation. Och hur får man det då? Tja, för min del funkar manicker bra. Och snygga träningskläder i roliga färger. Och nya sköna skor. Yeah!

Helgen vecka 48

2010-12-07 | 00:05:13


Helgen vecka 48 är över och i år utan något som helst firande med mina sötnosar från Helsingborg. Fast jag hann ju med en massa annat kul. Inget pluggande dock. Suck. Jag är hopplös! Idag har jag iaf varit lite lite duktig och köpt nya träningsskor och en liten pryl som man sätter i skon och som man sedan ansluter till sin i-pod. Den räknar sedan ut hur långt, hur fort och hur länge man sprungit. Och hur många kalorier man bränt. Underbar liten grej alltså. Nu hoppas jag bara att den ska fungera även när jag tränar på min cross-trainer. Blir inte direkt mycket springande utomhus i det här vädret..

Nya bilder

2010-12-05 | 18:25:10Här är de två första bilderna från plåtningen jag gjorde med Alex. Än så länge är jag supernöjd och ser verkligen fram emot att få se resten. Ack denna väntan!

Tjuvtitt

2010-12-05 | 01:34:25


En liten tjuvtitt på vad jag än så länge fått se av bilderna jag tog med Alex för två veckor sedan. Mer kommer kanske i morgon.. Söndag är fjärde dagen i rad som jag jobbar och det har inte blivit mycket tid över för plugg inför tentan nästa vecka, så i morgon efter jobb är det verkligen dags att sätta igång. Annars har det mest varit full rulle hela helgen, i går hann jag bara precis hem innan vi stack hem till Rebecka för lite häng och sedan vidare ut. Idag hann jag inte heller mer än hem så bar det av igen, den här gången på hockey. Malmö förlorade, men vi försökte göra det bästa av kvällen genom att åka hem till oss för lite pizza och film. Nu kallar sängen. Gonatt.

Royal Copenhagen

2010-12-03 | 13:18:49

Jag har köpt en fin julklapp åt mig själv som jag trånat efter varje gång jag flugit det senaste året. Det är en flicka från Royal Copenhagen och hon är så fin så fin. De har en shop på Kastrup och det var så jag fick upp ögonen för dem från första början. Min är så klart en Oxe eftersom det är mitt stjärntecken, men jag skulle nästan kunna tänka mig att köpa ett par stycken olika bara för att de är så fina. Som tur är har jag en snäll kompis som jobbar som flygvärdinna och som kunde köpa den till mig och nu ska jag bara klura ut exakt var jag ska placera den här hemma..


Bildkälla.

Nu förtjänar jag julbord!

2010-12-01 | 18:21:28


Ibland är jag bara så jävla bra. Som idag på redovisningen. Yeah. Nu har jag dragit på mig ett rött fodral och ska sticka in till jobb för att gå på julbord med alla tjejerna. Gottgottgott! Later!

RSS 2.0