Ledig och lat och Siestafestival

2010-05-27 | 16:12:09

Idag är jag LEDIG och ojoj vad skönt det är! Jag har tagit en (alldeles för sen) sovmorgon och nu sitter jag på soffan och läser. Just nu håller jag på med "Tio små Negerpojkar", eller som den lite mer politiskt korrekt heter nu för tiden: "Och så var det bara en", av Agatha Christie. Jag är inne på de sista 30 sidorna och det är bara tre personer kvar så nu bara måste jag ju läsa färdigt och se hur det slutar. Spännande!

Ikväll ska jag, Sofia och Sara åka till Hässleholm och spana på folk. Det är ju nämligen Siestafestival och då lär stan vara full av glada (och fulla?) människor. Jag hoppas bara att molnen utanför fönstret just nu är tillfälliga och snart lämnar plats för mysig kvällssol och gärna aningen blåare toner. Jag ska iaf snart ta en dusch och slänga på mig lite sköna festivalkläder, men först måste jag ju läsa ut min bok!

(Hinner jag kanske sticka ut och springa en runda också..?)

 


Plåtning idag

2010-05-27 | 00:05:34

Idag skulle man kunna säga att jag har varit effektiv. Först jobbade jag och hade varuleveransen i morse. Klockan två slutade jag och åt lite lunch på jobb innan jag tog cykeln och begav mig mot "Studio 1969" för att få håret fixat och bli plåtad för c-book. Det var såklart lika trevligt som vanligt + snyggt hår, snygga bilder och snygga kläder.

 

  Fotoassistenten kollar resultatet 

Efter plåtningen var jag både trött och hungrig, så när Jimmie föreslog att jag skulle komma till Möllan och hänga lite lät det som den perfekta lösningen. En nachotallrik och ett par cider senare var jag iaf mätt. Trött är jag fortfarande. Men vilken bra dag det har varit!


Min fantastiska födelsedagshelg

2010-05-25 | 23:38:34

Min födelsedagshelg var helt underbar!

I fredags tog jag en liten shoppingrunda och hittade den perfekta klänningen till sommarens studentfester och partyn. Helt vit är den så den kommer bli super till den bruna färg jag planerar att mina ben ska ha om en månad eller så. Om inte naturligt så får jag ta mej tusan fuska.
Sedan gick jag hem och latade mig en stund innan det var dags att göra sig i ordning för att gå ut och käka med älsklingen på Friday´s. Trodde jag. När vi kom dit var nämligen alla där. Ett helt långbord fullt med vänner satt där och väntade på mig, jippi! Sedan åt vi och drack och fortsatte festen hem till oss och sedan ut. Såå trevligt!

I lördags tittade vi på hockey hemma hos Johan (fast jag spenderade minst två tredjedelar av matchen med att sitta och prata i telefon i solen) och sedan fixade var och en fram mat och möttes upp igen i Johans trädgård för lite grillning. När vi kom tillbaka hade grabbarna riggat upp tv:n så att vi kunde sitta ute och käka samtidigt som vi tittade på fotboll. En hel del tv-spelande blev det också innan vi cyklade hem i dimman vid tretiden på natten. Mys!

I söndags spelades det fotboll och sedan hade jag och älsklingen myskväll. Helgen har känts väldigt lång och avslappnande. Skönt. Och dessutom kan jag känna mig duktig för jag var ute och sprang inte mindre än fyra gånger förra veckan. Duktig Sandra!



   

   

  


Ge mig vår ge mig sol ge mig träd ge mig duschtvål som luktar hallon!

2010-05-25 | 01:46:40

Nu har jag hjälpt till att plantera ett träd i Indien eller Brasilien genom att handla lite hudprodukter från Yves Rocher. Man kan nämligen välja det som premie när man beställer via deras hemsida. Dessutom beställde jag en ekologisk duschgelé med hallon, för ska man slösa på vatten kan man ju faktiskt likagärna göra det med lite miljömedvetenhet. Sådeså.

Jag längtar efter sommaren och därför köpte jag såklart en massa grejer som jag tror ska locka hit solen nu på en gång. Sololja, after-sun, läppglans och bodylotion i somriga, fruktiga dofter och färger. Av någon anledning har jag inbillat mig hela våren att om man bara ser till att använda våriga kläder och hoppas hoppas hoppas så ska solen komma fortare. Än så länge har det väl funkat sådär, men det har iaf bidragit med att jag blivit lite gladare och soligare i sinnet. Och förra veckans makeover med ny frisyr har också hjälpt kan jag tala om! Bild på frillan kommer snarast, så fort jag lyckas få till en som känns bra.

Nä, nu ska jag sova.


Vad är det för en dag....

2010-05-19 | 23:44:37

Är det en vanlig dag? Nä det är ingen vanlig dag för det är Sandras födelsedag, hurra hurra hurra!!

Och vilken underbar födelsedag jag har haft! Först födelsedagspuss direkt på morgonen av älsklingen innan han sprang iväg till skolan och sedan blev jag väckt av morbror Petter som sjöng en liten truddelutt i telefonen. Sedan har det bara byggts på. På jobb sjöng de inte mindre än två gånger för mig och jag fick ett fint armband från "Baglady" i present. När jag kom hem låg det massor av post i brevlådan och bäst av allt var födelsedagsteckningar från sötaste kidsen i Ekeby. Sedan kom Marcus hem och drog iväg med mig till Hemköp och jag borde nog ha anat att det osade katt när han upprepade det mesta flera gånger och väldigt högt i trappen på vägen ner. När vi kom hem igen var lägenheten full med ballonger och på bordet stod en tårta. Och i sovrummet gömde sig Alicja och Yasemin, mina sötaste små fisar! Så här har vi suttit hela kvällen och förnöjt mumsat på både tårta och ostar medan vi tittat på "Grey´s Anatomy" och "True Blood". 





Fast jag tjuvstartade faktiskt födelsedagen lite redan igår, för när jag slutade på jobb stod Marcus utanför med en fin, röd cykel till mig. En riktigt söt liten tantcykel som inte alls är inställd efter mina långa ben, men jag älskar den redan! Känner mig sjukt cool när jag susar fram på den.


C-book på torsdag

2010-05-18 | 23:11:23

På torsdag ska jag klippas för C-book igen och det ska bli så underbart att äntligen ha snyggt och välstylat hår igen! Sist jag var hos frisören blev jag lite sådär halvnöjd. Det känns svårt när man inte själv är sådär superduktig på det där med hår och frisören inte heller verkar ha så många kreativa idéer. Johan har däremot alltid idéer och ser vad som passar en och just därför är det lika kul varje gång de frågar om jag vill vara med.

Lite såhär sa han att det kanske möjligtvis kan se ut när det är klart. Lite inspiration:





Hurtbullen is back

2010-05-07 | 09:30:30

Okej. Förra veckan var jag väldigt o-hurtig. Alex har nämligen landat i Sverige igen och det innebär allt som oftast att man festar lite, hänger lite här och där och mest kanske på Lilla Torg eller Möllan. Med andra ord blev det en och annan öl/cider förra veckan. Och lite latmaskande i solen. Gärna på en filt i en park och i sällskap av Sofia. Mys.

Så den här veckan tänkte jag vara extra hurtig. Från noll gånger spring i parken förra veckan tänkte jag mig fem gånger den här veckan. Hittills har jag hunnit med tre så det är väl ändå godkänt även om jag skulle få för mig att vara lite lat i helgen. Idag hinner jag inte för jag ska jobba hela dagen. Skoj. Sedan blir det förhoppningsvis lite mys, mat och partajj ikväll. Desto härligare!


RSS 2.0