Utan snus i sju dagar försmäktar vi på denna ö

2011-10-28 | 12:40:26

Eller ja nästan iaf. Utan internet. I tre veckor. And counting. Därför blir det här inlägget lagom tråkigt och utan bilder. Usch. Förlåt. Men det ska alldeles säkert snart vara löst för min personliga internet-expert har lovat att se över ärendet och återkomma. Vilka underbara vänner jag har, bra på allt!
Jag har flyttat in och lägenheten börjar komma i ordning. Jag har fixat både elavtal och hemförsäkring - så långt allt väl. I helgen ska jag försöka hinna ut till IKEA och köpa på mig lite saker jag är i mer eller mindre desperat behov av. Resten får vänta lite. Dels har jag inga dineros till att snabb-inreda och dels vill jag leta lite efter saker som känns roliga. No hurries. Men jag är i alla fall så nöjd så nöjd med min fina lägenhet att det är helt galet!
Nu är det snart dags att bege sig mot jobb. Den här veckan har jag fått så många extratimmar att jag nästan är uppe i en normal heltids-arbetsvecka. Inte fel när man behöver inredningskassa att plocka från. Nästa månad alltså - då jäklar.

Flytta lite?

2011-10-06 | 02:21:50


Idag har jag och Sofia och lilla skrutten varit i lägenheten och pysslat. Vi har fraktat köksprylar med barnvagn och cykel och det gick hur bra som helst. Vinglasen överlevde trots att jag tappade lådan på ett övergångsställe mitt framför en bil. Dock strök ett stackars shotglas med på kuppen. RIP. Det finns så mycket jag skulle vilja fixa och köpa och göra, som alltid när man flyttar. Men jag har inte direkt någon flytt-kassa att plocka från så för tillfället blir allt ren improvisation av vad som finns att tillgå. Funkar bra det också. Jag längtar tills jag kan flytta in på riktigt! Kanske i helgen..?

  • bloglovin

  • RSS 2.0