Hästmannen

2010-08-17 | 19:08:29

Jag har hämtat paket och postat paket, letat skolböcker och hittat nästan alla jag behöver för mina första två delkurser på högskolan. Sedan har jag gått till biblioteket och lånat dem. Nu har jag och Yasemin varit och handlat lite soppa och vitlöksbröd och så sitter vi här i soffan och myser med mat och vars ett glas rött vin.
Till det tittar vi på "Hästmannen", en fin men sorglig dokumentär om en liten gubbe som lever i skogen och brukar småskaligt jordbruk precis som de gjorde förr i tiden.Här kan man läsa mer om hästmannen och det är även där jag lånat bilden.


Kommentarer
Postat av: Moa

sv: tack så jättemycket :)

2010-08-17 @ 19:27:28
URL: http://mosens.blogg.se/
Postat av: malin

sv: vad kul att du gillar mycket som jag gillar! Laleh är fin! har faktiskt träffat henne och pratat med henne och hon har slängt kyssar efter mig ;) haha :)En vampyrs bekännelse är typ den bästa vampyrfilmen som finns. men inte bara det -den är över huvudet taget sjukt bra. Kirsten Dunst är lysande och hon är grymt söt. gillar verkligen henne :) hon känns inte så där hollywood-smittad haha.telefonen suger som sagt. haha. vet inte hur mkt pengar som har slösats bort bara för att den har ringt upp folk. det är pinsamt! jag vet faktiskt inte. men det finns en Samsung som liknar LG:N. min kompis har den o hon är jättenöjd. kostar till o med mindre än LG:n. så kolla på samsung.. :) annars skulle jag själv hellre tagit en iphone. har svårt för mobiler och gillar apple över huvudet taget, men har svårt för sony ericsson osv.. nokia ska ju annars vara överlägset bra fortfarande!

2010-08-18 @ 12:16:33
URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/
Postat av: Bloggarmaja

skulle vilja se den

2010-08-18 @ 16:14:22
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Postat av: Bloggarmaja

sv: smart av dig :)gillar verkligen din header, snyggt!

2010-08-18 @ 21:16:07
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Postat av: new york

sv: vad kul! :) hoppas du blir nöjd med den mobilen då!

2010-08-18 @ 22:06:22
URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/

Lämna en hälsning:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0