Jag har egentligen inte tid men det känns som jag är lite tvungen att berätta vart jag har tagit vägen..

2009-04-25 | 10:58:29

Jag vet att jag varit sjukt kass på att blogga de senaste veckorna. Jag skulle kunna skylla på det fina vädret eller att vi har sjukt mycket att göra på jobb, men egentligen handlar det nog mest om att jag är aningen lat och oinspirerad. Idag kommer Alex hem efter ett och ett halvt år som superkock i staterna och vi kommer stå på flygplatsen och vinka när han kliver av. Men ska vi hinna dit så måste vi käka frukost och ta en dusch NU. Jag har med andra ord inte tid just nu.

Längtar efter skog och jord och träd och blad och annatgrönt

2009-04-17 | 01:26:52

Idag när jag gick hem från jobb ansträngde jag mig för att gå lite extra utanför stigen så att jag fick trampa lite löv och jord och ducka lite extra för trädgrenarna så att de inte petade mig i ögonen och drog mig i håret. Jag tror jag behöver en skogspromenad. Jag tror jag måste åka iväg på läger. Typ nu.

Hepphepphepp!

2009-04-16 | 00:22:13

Idag har jag nog varit hurtigast i stan. I morse gick jag upp och stack ut och sprang/gick en runda nere på Ribban, sedan lagade jag lunch att ta med och packade ihop mina träningskläder innan jag gick till jobb. Vi har halva reapriset på alla reavaror och fråga mig inte hur, men på något vis lyckas alltid samma kunder pricka in att dyka upp och handla sig halvt medvetslösa. De provar inte heller utan bara öser upp kläder på disken, köper alltihop och sedan kommer de tillbaka nästa dag med det som inte passade och vill byta det mot annat eller lämna tillbaka. Dessutom älskar folk att fråga : "Är det rea på den här?" (Man kan kolla på prislappen. Röd lapp = rea) och "Är det halva priset av det här (pekar på röd lapp), hur mycket blir det?" Ni anar inte hur otroooligt kassa folk är på huvudräkning. Jag skojar inte, de kan inte dela 120 på två. Kalas. Efter jobb hoppade jag på Sofias pakethållare och med mig som kartläsare och henne på tramporna lyckades vi, något hysteriska, ta oss till gymmet på värnhem för ett pass "Dansaerobic". Roligt men oj så svettigt!

När jag kom hem hade min älskling lagat kycklingsoppa och hela lägenheten luktade mums. skönt att bara kunna sätta sig ner i soffan med en skål och mysa. Mmm. Jag har dessutom varit duktig och sökt in till högskolan. Distanskurser blir det. Jöken och Litteraturvetenskapen som jag aldrig hann med förra terminen. Hoppas att jag hinner lite bättre till hösten..

Loose lips

2009-04-15 | 00:09:32

Jag lyssnade på den här söta låten från filmen Juno när jag gick hem idag och tänkte att den säkert måste ha en söt video som jag kunde lägga upp, men inte då. Däremot hittade jag det här bildspelet som någon gjort så det får duga.


"If you want to burn yourself
remember that I love you
If you want to cut yourself
remember that I love you
If you want to kill yourself
remember that I love you
call me up before your dead
we can make some plans instead
send me an IM
I´ll be your friend"

A little piece of heaven?

2009-04-14 | 23:53:12
Slottsparken på vägen hem från jobb.

Jag älskar skärtorsdagen!

2009-04-09 | 20:02:08

Man kan ge bort godiset till små barn som ringer på dörren utklädda till påskkärringar och i utbyte får man teckningar! Varför har ingen berättat det här för mig innan? Vilken tur att vi har så mycket godis hemma!Bild.

Godis och ägg - nu är det påsk!

2009-04-09 | 00:27:39

I måndags hade vi födelsedagsmiddag för Marcus pappa med familj och vi fick en jättestor, färgglad påskkorg fylld med godsaker. Förutom det har vi fått påskägg av Marcus mamma och nu har vi massor av godis. Jag vet inte ens hur vi ska kunna äta upp allt själva. Vi får väl bjuda in till påskparty och tvinga på alla så mycket choklad som möjligt. Någon som är sugen på att titta in en sväng?


Förresten, ni tänker väl på att köpa ekologiska ägg såhär i påsktider?Bild.

Vårsol

2009-04-08 | 12:36:35Så här vackert sken solen igår när jag gick hem från jobb. Det är skönt att den fortfarande är uppe när vi stänger och att slippa gå hem i mörkret. Helt plötsligt känns kvällarna inte riktigt lika tunga.

Födelsedag!

2009-04-06 | 02:03:21

Idag har Mackelooisen fyllt år och vi har firat med både mysfrulle och kalas med familjen. Han ville minsann ha sina presenter så fort han vaknade redan i morse men fick snällt vänta iaf tills frukosten var framdukad. Av mig fick han "Band of brothers"-boxen och boken och en rolig grytvante som ser ut som en krokodil. Han ska få en plånbok också, men den ska vi beställa från internet.

Idag har dessutom lille Vilmer fyllt ett helt år, grattis grattis på dig lille plutt!

Ikväll har Sofia och Johan varit här och vi har tittat på "Madagaskar 2". Hur kul som helst, såklart. Jag älskar animerade filmer! Nu är det dags att få lite skönhetssömn. Marcus har redan somnat på soffan.

Dream a little dream..

2009-04-04 | 12:01:04

Sitter i soffan med min dunderförkylning och tittar på ett program om ett par som ska köpa hus på Bahamas. Visst, solen här ser också lockande ut och strax ska jag nog ta en liten promenad, men hade jag fått välja hade jag nog ändå stuckit till Karibien istället om jag fick chansen. Sol och bad och värme hade inte alls varit fel nu. Och kanske en superkur som tar bort min förkylning på en minut. Man kan ju alltid drömma..Bild

Hot Shots och vin

2009-04-03 | 00:10:44

Jag har varit på mitt soligaste humör hela dagen. På lunchen gick jag och Sofia ut i solen med vars en chinabox och lyssnade på ett par grabbar som spelade gitarr och bongotrummor på torget. Efter jobb gick vi bort till lilla torg och tog en öl. När det började bli mörkt och kallt cyklade vi hem till mig och nu sitter vi här och tittar på "Hot Shots 2" och dricker vin. Jag ledig fyra dagar. Woho!Bild

Bamseförkylning på G

2009-04-02 | 09:27:26

Helgen har tagit ut sin rätt och jag har åkt på en bamseförkylning. Det börjar alltid med lite oskyldigt halsont som man hoppas ska försvinna snällt, men i 90% av fallen leder det vidare till kli i näsan, snor och andra otrevligheter och sedan kommer såklart hostan som inte vill försvinna på iaf en månad eller sådär. Inatt har jag knappt kunnat sova, mest drömt otrevligheter och nu känner jag mig allmänt utmattad. För att lägga på lite extra jobbighet ska vi ha VIP-dag på jobb idag, vilket innebär massor av folk som vill ha rabatter med kuponger och sms. Jag jobbar hela dagen. Spännande.

Fast när jag drog upp persiennerna kände jag direkt att det här nog blir en bra dag i alla fall. Solen skiner och himlen är alldeles blå. Snälla våren, kom kom kom!

RSS 2.0